Afgelopen maand hadden we maar liefst vijf verschillende prijsvragen voor jullie van verschillende games en T-shirts. Inmiddels zijn de winnaars bekend en kan je natuurlijk even spieken of je er ook tussen zit.

Winnaars Dora voor de Nintendo DS…
Het antwoord op de vraag hoe het hondje heet, moest zijn Perrito. De volgende twee hebben gewonnen:Kokkie1 en Bimxel.

Aliens at the Attic voor de Nintendo DS winnaars…
Het antwoord moest zijn, wie de hoofdrolspelers zijn in deze computergame. Het juiste antwoord moest zijn, Tom, Hannah en Jake. De volgende drie personen hebben we uit alle winnaars geloot:Shiva, peerpizza en Ricky

Winnaars Mijn Circus voor de Nintendo Wii…
Er waren allerlei verschillende antwoorden gekomen, dat het erg lastig werd hier twee uit te halen. Uiteindelijk zijn het dan toch de volgende twee geworden:

Flupke; Als ik een circusartiest zou zijn, dan zou ik trapeze werker willen zijn, dat vind ik altijd zo geweldig: hoog zwevend in de lucht en precies op tijd het houtje grijpen. Ik ben zo klungelig als de pest, dus lukken zou het me nooit, maar dromen erover kan altijd en wie weet als ik met het Wii spel nu héééél goed en lang oefen..

sandyh; Ik zou graag z’on slangenmeisje willen zijn dat je zo lenig bent dat je je in allerlei bochten kan vouwen..

PC Game Sacred 2 Winnaars…
Het juiste antwoord op de vraag van het nieuwe personage moet natuurlijk zijn, Drakenmagiër/DragonMage. Beide antwoorden werden goed gerekend. De volgende drie zijn uit de inzendingen geplukt.VeerleJonas, Cruisebettie en Nitrorcr.

Winnaars Fairytale Fight T-shirts…
Er zijn hele verschillende antwoorden binnen gekomen, korte ideeën, lange verhalen, simpele gedachten of ingewikkelde gedachten, wellicht enkele zieke gedachten…
Maar uit alle inzendingen zijn de volgende winnaars gehaald.
Branna “ze heeft tomaten in stukken gehakt.. niks aan de hand toch?”
squizur “Ze heeft net een mooie taart staan bakken! Taart 1 en Taart 2 De taart is gemaakt door GameLayD”
Pieter! “ze heeft een tomaat doormidden gesneden, en die is helemaal uit elkaar gespat”
stevo Een ontbijtje maken voor Moederdag gone bad”
Raevin “Ze had een poging gedaan om koekjes te verkopen aan Koekiemonster, helaas had deze er vandaag even geen zin in! NOMNOMNOM!”
Stickiej “Toen het schattige sneeuwwitje naar de stad ging om wat te eten te halen werd ze opeens gekidnapt door de hoofdrolspeler van Fairytale Fights toen ze eenmaal in het donkere steegje waren, zij de hoofdrolspeler wat hij allemaal ging doen met sneeuwwitje. Het was niet heel fijn allemaal. Uiteindelijk kwamen de dwergen en die leidde de hoofdrolspeler af waardoor sneeuwwitje kon ontsnappen. Later kwamen ze elkaar weer tegen en zei de hoofdrolspeler; het was allemaal een grapje. Sindsdien zijn ze beste vrienden.En ze leefde nog lang, en gelukkig…”
Rotterdamgirl “Wat een stomme vraag, iedereen ziet toch dat Sneeuwwitje net de aardbeienjam op haar zelfgebakken taart heeft gesmeerd?
Didi “Ze doet wel heel stoer en je zult wel denken die heeft iets gruwelijks geslacht. Maar stiekem heeft ze gewoon haar moeder geholpen met het maken van een overheerlijke tomatensoep.”
Marcy_Grey “Sneeuwwitje heeft net haar schoonouders (de ouders van haar prins) voor de eerste keer op bezoek gehad. Daarvoor heeft zij 4 uur in de keuken gestaan om een feestmaal te bereiden met kalkoengebraad en allerlei andere langdurende en ingewikkelde recepten, zodat zij een goede indruk zou maken op de koningin. Echter blijkt dat wanneer zij aan het eten zijn, mevrouw de koningin en meneer de koning, haar niet goed genoeg vinden voor hun zoon de prins en dit niet bepaald onder stoelen of banken steken. Ook komen de dwergen de laatste 10 minuten nog even langs om ‘even mee te eten’ en er een bende van te maken. Je ziet sneeuwwitje nu; wanneer iedereen 5 minuutjes naar huis is, de troep tot aan het plafond zit en haar liefje de prins, rustig tegen haar zegt ‘Nou liefje, dat viel toch wel mee?”
Nitrorcr “Volgens mij heeft sneeuwwitje net de tomaten gesneden voor in de soep. Aan de hoeveelheid tomatensap te zien wordt het soep voor alle 7 dwergen!”
rasblackfire “ze heeft net lekkere tomatenpuree gemaakt”
Redrer “Ze heeft net een krat vol met tomaten aangevallen en gewonnen.”
Lisa_Cooper “Het gaat al een tijdje niet goed met Sneeuwwitje. Na haar een trauma opgelopen te hebben van de vergiftigde appel, heeft ze soms last van “rare” buien. Zo ging Sneeuwwitje in berserker mode, nadat de Zeven Dwergen de afwas wéér niet gedaan hadden. Vervolgens heeft ze ze allemaal afgeslacht en in pasteitjes verwerkt à la Sweeney Todd.”
WouterVS “Sneeuwwitje heeft zojuist geprobeerd de muur de sauzen (verven) met een mooie robijnrode verf. Ik zou haar alleen wel aanraden om dit volgende keer gewoon met kwasten of rollers te doen, want van verven met messen ga je alleen maar knoeien.”
Elles “Sneeuwwitje was in de tijd dat ze bij de dwergen woonde verliefd geworden op 1 van de dwergen. Gelukkig was de liefde wederzijds en kregen ze een relatie. Toen ze wakker werd gekust door de prins, na het eten van de giftige appel, was Sneeuwwitje hier helemaal niet blij mee. Want een prins die haar zomaar kust? In haar woede pakte ze 2 messen die de dwergen toevallig bij zich hadden, en stak ze de prins neer. Omdat ze zoveel woede in zich had, om wat haar stiefmoeder haar aan had gedaan werd het een verschrikkelijk bloedbad! Ze had de prins onherkenbaar verminkt. Maar na dit tafereel was ze wel van al haar woede af, en kon ze trouwen met haar dwerg. En ze leefde nog lang en gelukkig.”

Wij wensen natuurlijk iedereen veel plezier met zijn/haar prijs die zo snel mogelijk jouw kant op zal komen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.