Het is oorlog, en aan jou de taak om in je vliegtuig te stappen en de vijanden neer te halen! Ga deze missie aan isn een nieuw simulatie spel vol prachtige graphics.Algemeen:
In Wings of Prey wordt je mee terug genomen naar de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Neem plaatst in een van de vliegtuigen die 65 jaar geleden ook gebruikt werden. Een prachtig simulatiespel waarin je verschillende missies moet uitvoeren.

Gameplay:
Je kunt het spel op 3 verschillende manieren spelen, ‘arcade’, ‘realistic’ en ‘simulator’. Bij de arcade mode wordt veel al voor je gedaan om je toestel in bedwang te houden terwijl je bij de andere 2 veel meer zelf moet doen om te zorgen dat je in de lucht blijft.De bedoeling van het spel is eigenlijk heel simpel, voltooi de missie die je toegewezen krijgt. Bij elke missie is het uiteindelijke doel hetzelfde, vernietig de vijand. Vanuit je vliegtuig ga je op zoek naar de targets die je moet vernietigen. Maar pas wel op, want je zult zelf ook aangevallen worden. De missies spelen zich af boven verschillende gebieden, zoals Londen en Berlijn.

De besturing in arcade mode is vrij simpel, maar stap je over naar de realistic of simulator mode dan wordt het allemaal een stuk ingewikkelder. Want om een vliegtuig in de lucht te houden, en ook nog vijanden neer te schieten zul je aardig wat knoppen moeten gebruiken. Dit zorgt er vooral in het begin voor dat niet alles vlekkeloos verloopt.Er is ook nog de optie om het spel online te spelen, zo kun je de missies tegen andere mensen spelen.

Graphics & Sound:
De graphics zijn erg goed, zowel van de vliegtuigen als van de omgeving. Het enige wat een beetje tegenviel was de echtheid van de gebieden. Als je over Londen vliegt, zie je hetzelfde als wanneer je over Berlijn vliegt. De details van de omgeving zagen er mooi uit, erg realistisch. Voor mij was het een beetje te realistisch allemaal, want ik merkte al snel dat ik slecht tegen alle bewegingen kon. Dat geeft dus wel aan, dat je zeker wel het gevoel krijgt dat je echt in een vliegtuig zit. Maar als je daar niet tegen kan, is het nog lastig spelen. Mijn man heeft het op een gegeven moment van me overgenomen, omdat een spel spelen niet leuk is als je er draaierig van wordt.Ook het geluid paste erg goed bij het spel, je hoort constant de motoren van het vliegtuig en de gevechten klonken ook erg goed.

Conclusie:
Het is een spel waar je van moet houden, maar het is zeker voor iedereen toegankelijk. De missies zijn veelal hetzelfde waardoor het spel snel kan gaan vervelen. Gelukkig maakt de sfeer een hoop goed.Score:
-Gameplay: 7/10- Fun: 6/10- Levensduur: 4/10- Graphics: 8/10- Geluid: 7/10- Orginaliteit: 6/10Totaalscore volgens reviewer: 6,3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.