Casual games gaan er bij mij altijd wel in. Vooral van die leuke klik 3 op een rij spelletjes. Heroes of Hellas valt onder dit genre lees verder om alles te weten te komen over deze game.

Heroes of Hellas 2 Olympia heeft een Griekse stijl. Je moet een stad die in het verleden is gevallen weer opbouwen. Dit doe je met geld wat je bij elkaar moet sparen door levels uit te spelen. De levels hebben een soort 3 op een rij idee. Zo heet het game genre dan ook. Je gaat met je muis over ketens heen van voorwerpen en je moet dan een rij maken van een kleur. De keten die je maakt moet 3 stenen of langer zijn. Ook muntjes en allerlei extra’s kun je gebruiken om een keten te maken. Zo heb je bommen of blokjes die ervoor zorgen dat je wat stenen snel wegspeelt. Maar het is niet altijd even gemakkelijk soms moet je ook op puzzel oplossen. Op bepaalde manieren moet je dan je stenen wegspelen en diamanten vrij maken zodat je het level uit kan spelen. Telkens speel je een level uit en ga je verder naar het volgende level. Ondertussen bouwen de bewoners uit de stad een kasteel voor je wat jij verdient. Zelf bouw je ook weer dingen op die de burgers nodig hebben om te leven dingen zoals een haven een centrum en noem maar op.

De game ziet er gezellig uit. De kleuren en stijl passen goed bij de game titel. Ook het verhaal rondom de game heen. Je speelt echt in het oude Griekenland ook de goden komen voorbij zoals we kennen uit de Griekse mythe.

De game kent een enorm groot verslavingsgehalte. Als ik eenmaal begonnen ben aan de game stop ik ook niet zo gemakkelijk. Mijn verslavinggehalte was zo hoog dat ik vergat naar het toilet te gaan waardoor ik uiteindelijk moest rennen. Ik werd helemaal meegesleept in het spel. Zo niet alleen ik maar ook mijn vader die de game op dit moment speelt. Zijn stad ziet er inmiddels vol, druk en gezellig uit. Telkens als we even thuis gaan buurten is hij deze game aan het spelen.

De game bevat meer dan 90 levels en kent 8 minigames. Je kunt kiezen uit vier verschillende speltypes en drie moeilijkheidniveaus. Je kunt via de puzzels die je op moet lossen wallpapers verdienen voor Windows. En wat prettig is als je niet goed bent in Engels, de game is in het Nederlands. Een leuke aanvulling op de casual games van Denda. Vrolijke kleuren, leuk verhaal, minigames en makkelijk te begrijpen. Pas wel op voor het verslavingsgevaar de kans is groot dat je blijft klikken! Extra informatieUitgever: DendaKosten: €6,99Verkrijgbaar via deze website. ScoreGameplay: 7/10 Fun: 7/10 Levensduur: 6,5/10 Graphics: 6,5/10 Geluid: 7/10 Originaliteit: 6,5/10 Score volgens reviewer: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.