Er zijn weer nieuwe geruchten naar boven gekomen over een nieuwe Assassin’s Creed game en dat deze door Ubisoft tijdens de E3 zal worden onthuld. De geruchten werden aangewakkerd door een cryptisch berichtje op Facebook.Iemand die onder de naam Dr. Vidic school heeft het volgende bericht geplaatst:

“It is the time of our rising. A new age enters and a great battle looms. Templar destiny is at hand and waiting for you. – Dr. Vidic”

Wat we al weten van de nieuwe Assassin’s Creed, is dat de game zich in Rome afspeelt, een multiplayer bevat en een vervolg is op de verhaallijn uit Assassin’s Creed II. Of dit Facebook bericht een hint is naar een nieuwe game of een spin-off is nog niet bekend.Op basis van vastgelegde merknamen is de kans groot dat de game Assassin’s Creed: Brotherhood gaat heten. Er waren ook al zelfs berichten dat deze game eind dit jaar in de winkels zal gaan liggen. Hopelijk krijgen we hier meer over te horen tijdens de E3, die van 15 tot en met 17 juni in Los Angeles plaatsvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.