De MySims franchise wordt uitgebreid met SkyHeroes. Zoals de naam al doet vermoeden speelt het avontuur zich af in de lucht en wordt ontwikkeld voor de Nintendo Wii en Nintendo DS. Maar voor het eerst kunnen Xbox360 en PlayStation 3 gamers ook kennis maken met MySims op hun favoriete console.

MySims SkyHeroes beloofd een hoop primeurs. Zo zijn er voor het eerst gigantische eindbaasgevechten, missies die je samen moet voltooien en ook nog eens een online-multiplayer. Dat zijn zeker nieuwe elementen in de MySims reeks. Met de online-multiplayer kan je het opnemen met of tegen 10 andere vrienden.

In MySims SkyHeroes kies je het luchtruim en leid je het verzet tegen Morcubus en zijn robotleger. Voorkom dat hij de luchtroutes in handen krijgt! Je maakt je eerste vlieguren als een onbekende piloot, maar door gevaarlijke vijanden uit te schakelen in spannende luchtgevechten schop je het tot een gevierde held. Supersnelle en hectische uitdagingen stellen je reactiesnelheid op de proef en je hebt al je vliegkunsten nodig om de gevechten met gigantische eindbazen te overleven. Naarmate je verder komt in het spel bouw je je vliegtuig verder uit en pas je je kist geheel aan je eigen wensen aan om beter voorbereid te zijn op de strijd. Verbeter bijvoorbeeld je vleugels om nog sneller te kunnen manoeuvreren, plaats een andere motor voor een snelheidsboost of pas de kleur van je vliegtuig aan zodat je beter gecamoufleerd bent en vijandelijk vuur makkelijker ontwijkt

Na eerdere MySims games kunnen nu de Xbox360 en PlayStation 3 gebruikers ook de game eens testen op hun console. Dat is ook zeker weer een primeur voor deze game. Van de eerdere MySims games, die alleen voor de Nintendo Wii en Nintendo DS beschikbaar waren, zijn ruim 8 miljoen exemplaren verkocht. Wanneer de game in de shops zal liggen is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.