Pokémonfans die een Wii bezitten opgelet! Op 9 juli verschijnt de allereerste Pokémon game voor deze console, namelijk PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure.Zoals de titel al verraadt speelt Pikachu de hoofdrol. Je moet met hem de problemen oplossen in het PokéPark. Hier sluit je vriendschap met allerlei andere Pokémon en kun je je vaardigheden testen in de uitdagende attracties in het PokéPark.Het mysterieuze voorwerp Sky Prism beschermde het PokéPark, maar nu is deze versplinterd en verspreid over het hele park. Aan jou dus de taak om alle delen te verzamelen en bijeen te brengen.Alle gebieden in het PokéPark verschillen van elkaar en bevatten ieder weer andere attracties die voor de nodige uitdaging in de game zorgen. Enkele gebieden zijn Beach Zone, Iceberg Zone, Lava Zone en Haunted Zone.Elke attractie is een mini-game die ideaal is om je vaardigheden tot het uiterste te testen. Zo zijn er hardloopwedstrijden, krachttesten en hindernisbanen. Heb je de hoogste score behaald? Dan wordt je beloond met een deel van het Sky Prism. Met behulp van de Wii-afstandbediening kun je zwemmen, vliegen en zelfs schaatsen.Enkele attracties op een rij:• Rhyperior’s Bumper Burn – Ga op de vuist met andere Pokémon. Probeer je tegenstander van het podium te slaan!• Bulbasaur’s Daring Dash – Bewijs dat je sneller kunt rennen dan de andere Pokémon! Schud met de Wii-afstandsbediening om vaart te maken.• Salamence’s Air Ace – Vlieg hoog door de lucht en schiet op doelwitten in dit spel! Het vereist heel wat handigheid om tegelijk je Pokémon te besturen en de doelen te raken.• Venusaur’s Vine Swing – Slinger met de juiste timing van plant naar plant. Spring precies op het juiste moment om extra ver te komen.• Gyarados’ Aqua Dash – Race tegen de klok door het water. Ontwijk de obstakels en gebruik de versnellers om de snelste tijd te halen!

Je hoeft niet alle attracties met Pikachu te halen, zodra je vriendschap hebt gesloten met andere Pokémon kun je sommige hiervan ook gebruiken in andere attracties. Zo krijg je de mogelijkheid om de sterke punten van iedere Pokémon in je voordeel te gebruiken.Er zijn ook veel Pokémon die Pikachu uitdagen voor een speciale Skill Game. Zo willen ze vechten, verstoppertje spelen of racen. Als je de Pokémon die jou uitdagen hebt verslagen, wordt hij je vriend!
Baan je een weg over land, door zee en door de lucht in dit allereerste Pokémon-avontuur op Wii. PokéPark Wii: Pikachu‘s Adventure is geschikt voor alle leeftijden en wordt op 9 juli 2010 gelanceerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.