Casual friday it is! Deze week heb ik weer een nieuwe game voor jullie in petto; Lisa’s Fleet Flight.

Deze casual game is weer een echte Time management game. Bij deze variant ben jij Lisa, een dame die de bagage van de reizigers aanneemt op verschillende vliegvelden. Je wordt hierbij geholpen door de ietwat suffe Tom. Het is de bedoeling dat je de bagage met behulp van Tom zo snel mogelijk verwerkt, zodat de reizigers gauw hun vlucht naar Rome, Londen, Parijs of Rio kunnen halen.

In eerste instantie check je alleen de bagage van de reiziger in, maar hoe verder je komt, hoe meer taken je krijgt. Zo kunnen de reizigers op een bepaald moment hun bagage laten inpakken, extra bagage meenemen, een dier meenemen of hun spullen apart op laten sturen. Hier zorg jij, samen met Tom allemaal voor. Uiteraard verdien je ook geld, met dit geld kun je leuke, praktische extra’s voor het vliegveld kopen. Hier help je uiteraard jezelf en Tom mee! Je kunt bijvoorbeeld steeds een beter koffiezetapparaat kopen, zodat klanten die langer moeten wachten tevreden blijven. Ook komen er steeds luxere inpaktafels voor Tom beschikbaar waardoor hij minder langzaam wordt.

In totaal zijn er 30 levels te spelen, ieder level begint met een kleine conversatie, zodat je ook nog enigszins weet wat voor personen Lisa en Tom zijn en wat ze met elkaar hebben….In het begin lijkt het spel erg makkelijk, maar dit verandert snel! De tijdsdruk is goed te voelen, je hebt een behoorlijke verantwoordelijkheid als Lisa zijnde. Red jij het om samen met Tom de reizigers van dienst te zijn?

Je kunt dit spel 60 minuten uitproberen, daarna kun je het spel aanschaffen voor $6,99. Het spel is te downloaden op: bigfishgames

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.