De vorige editie van CampZone was nog maar net afgelopen toen de opvolger voor 2010 werd aangekondigd. In juli en augustus is het alweer zo ver! Het weer is momenteel niet geheel gunstig, maar wat er nu aan regen valt, valt dan niet meer.

Van 30 juli t/m 9 augustus kan elke gamer weer afreizen naar Oirschot waar de enige echte buitenlan plaats vindt, CampZone. Dit jaar is het alweer de tiende editie, reden voor een extra gezellige sfeer. In totaal zijn er zes velden waar je jouw tent kan plaatsen en is er volop netwerk om je te voorzien van een gameplekkie. Ook is het mogelijk om een tent te huren.De weersvoorspellingen lijken nu al zeer gunstig te zijn. Het is altijd handig dit te volgen, helemaal in Nederland, maar na een strenge winter beloofd het een hele hete zomer te gaan worden. Uitermate geschikt dus voor CampZone!

Naast de terugkerende activiteiten, komen er ook nieuwe activiteiten voorbij. Op de website is al wel wat te vinden waarbij je kan denken aan estafette runs, het moordspel in een nieuw jasje en de CampZoner-van-het-jaar competitie. Naast het voorspelde overmatig zonnige weer ook verkoelende activiteiten. Verder zou je toch aanwezig moeten zijn om te zien wat er allemaal te doen zal zijn.Mocht je echt niet aanwezig kunnen zijn, dan moet je intunen op GameZone Radio die verslag doet van het evenement. Onlangs is er nog een bezoekje geweest aan de ‘camping’ en zijn er alvast wat kiekjes genomen van de nu nog lege velden, zoals je op de foto’s kan bekijken.CampZone is eigenlijk een uniek evenement waar je eens aanwezig moet zijn geweest. Meer informatie kan je vinden op de website: CampZone.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.