Uit eigen ervaring is het gamen met een Nintendo DS of laptop niet ideaal in de tuin in de volle zon. Maar nu heb ik een website gevonden die leuke games heeft die je buiten kan spelen. De website staat in het teken van ‘gamen’ en dit zijn ook spelletjes die je kan spelen, maar dan voor buiten.

Boter, Kaas & EierenWie kent het spel boter, kaas & eieren niet? Je legt deze variant overal neer, door hem eerst even in elkaar te zetten. Je krijgt negen vlakken en vijf grote O’s en X’jes om het spel te spelen. Heel erg groot is het niet, zo’n 90×90 cm. Bij slecht weer ook binnen te spelen, of mee te nemen naar de camping. Doordat dit spel makkelijk in elkaar gezet kan worden neemt hij weinig ruimte in beslag.

Reuze dartsJe krijgt naast een aantal reuzedarts die je in de bijgeleverde ringen moet mikken. Je krijgt verschillende ringen die je op het gras kan leggen. Dit is weer eens hele andere koek dan een potje darts in het café, of in een Wii game! Het is ook nog eens kindvriendelijk doordat de darts geen scherpe punten hebben. Ook zeker een aanrader om mee te nemen op vakantie.

Kaartspel XLAls ik dit kaartspel zie moet ik meteen denken, wat is Poker toch populair tegenwoordig. Hoezo binnen gaan zitten met die kleine kaartjes als je ook buiten op het strand gezellig een potje kan kaarten aan de zee? Helemaal als je de avond ervoor flink doorgezakt bent is het handig met deze kaarten zodat je de plaatjes nog goed kan herkennen.Dit zijn maar drie voorbeelden van de games of gewoon spelletjes die je buiten kan spelen. Op de website Presents@home staan meerdere leuke games om buiten te gaan spelen. Verder bevat de website meerdere leuke gadgets en spulletjes voor in en om je huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.