Het circus is in de stad!! En nu kun je er zelf deel van uitmaken. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.Een spel voor alle leeftijden, dat willen we natuurlijk meteen even uittesten. Dus voor deze review heb ik hulp gekregen van mijn 5 jarige dochter, die maar al te graag een circus spel wilde spelen.

We begonnen samen vol verwachting aan Mijn Circus. Helaas bleek al snel dat het spel toch echt te moeilijk was voor mijn dochter.

De eerste indruk van het spel is leuk, maar al gauw kom je er achter dat het grootste gedeelte van de minigames toch echt te moeilijk is voor de jonge kinderen. Voor volwassenen mis ik er echt een stukje uitdaging in. Het leuke voor de kinderen is wel dat het spel er erg vrolijk uitziet. Ook de muziek die je door het spel heen hoort, zal zeker voor de kleintjes erg leuk zijn.

Mijn Circus bestaat uit allerlei minigames. Alle verschillende onderdelen uit een echt circus komen ook aan bod. Van balanceren op een touw tot leeuwen temmen. Door al deze minigames te doorlopen verdien je ‘tickets’. Met deze tickets kun je vervolgens nieuwe outfits kopen en meer minigames vrijspelen. Je moet natuurlijk goed je best doen als circus artiest. Het publiek zal je applaus geven. Hoe harder het applaus hoe leuker het publiek je act vindt.

Conclusie:
Dat het spel voor jong en oud is valt nog te bezien. Ondanks dat de uitstraling van het spel het zeker goed zal doen bij de kleintjes, zal het spel zelf weinig plezier voor ze zijn. Dat is natuurlijk erg jammer, want de eerste indruk was zeker goed.
Score:
– Gameplay: 6/10- Fun: 6/10- Levensduur: 5/10- Graphics: 7/10- Geluid: 7/10- Originaliteit: 6/10Totaalscore volgens reviewer: 6,1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.