Goed nieuws voor alle Dance Dance Revolution (DDR) fanaten onder ons! Er zal in 2010 nog een Open Nederlands Kampioenschap DDR georganiseerd gaan worden.

Hottest Party screenshot

Onlangs hebben verschillende partijen overleg gehad en zijn tot de conclusie gekomen dat 2 oktober 2010 een geschikt moment zou zijn voor een Nederlands Kampioenschap DDR! De beste dansers zullen officieel erkend worden als Nederlands Kampioen DDR. Place to be is Heerlen.Het is dan nog een evenement om naar uit te kijken, maar je hebt dan nog een flinke tijd om te trainen en je enkels los te schudden. Meer informatie is er op dit moment nog niet bekend. Maar je kan je altijd wenden tot het ddrnl forum.Wij houden het in elk geval in de gaten, wie weet is het mogelijk om een aparte Female DDR competitie op te zetten, of zou daar niet genoeg animo voor zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.