Sta je elke ochtend in de douche te zingen en vertonen jouw tegels aan de wand en vloer inmiddels een ontelbaar aantal scheuren? Dan zou je eens de nieuwe LaDiDa applicatie voor de iPhone moeten proberen. Deze geeft zelfs valse kraaien een stem van een nachtegaaltje…Deze app zorgt er voor dat wat jij inzingt op je iPhone er als een betere stem uit zal komen, bijna net zo goed als een professionele zanger of zangeres. Doordat LaDiDa je stem analyseert pakt hij de juiste stemhoogte en past er ook een melodie bij. Uitgezongen? Mooie liederen gecomponeerd met LaDiDa? Dan kan je jouw zangkunsten delen met je vrienden op Facebook, Twitter en via de e-mail. Om een impressie te krijgen van de applicatie, bekijk het filmpje maar eens.

De applicatie kost: €2,39 en kan je vinden in de appstore. De applicatie is gemaakt door khu.sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.