Wellicht ken je de term scrappen en scrapbook niet, het is eigenlijk erg creatief bezig zijn met papier, knippen en plakken. Vele mensen gebruiken het om een mooi fotoalbum te maken en hierbij de pagina’s op te fleuren met verschillende items. Zo kwam ik een scrapbook tegen voor de Girl Gamer!

Dit scrapalbum is gemaakt door *Mrs-Malevolence en kan je hieronder bewonderen. Ook is het album te koop.

Je kan natuurlijk zelf een poging gaan wagen om zelf een tof scrapbook in elkaar te zetten. Ben je wel de nodige uren zoet mee. Mocht je helemaal gek op deze zijn, er is maar één exemplaar die je aan kan schaffen voor $36.00 dollar via de website etsy.com.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.