Vandaag was ik voor female-gamers aan het surfen op het net. Dit doen we natuurlijk wel vaker om jullie van originele artikelen, columns en nieuwtjes te voorzien. Zo deed ik dit ook vandaag. Ik wilde iets leuks zoeken rondom Koninginnedag.

Helaas viel er op google weinig bijzonders te vinden. Als je op gaming en Koninginnedag zoekt dan zie je alleen wat forum posts over de aanslag die vorig jaar plaatsvond. Hier wil ik het natuurlijk niet over hebben, want aan zoiets naars word je niet graag herinnerd. Maar tijdens het surfen kwam er een vraag bij mezelf op. Zou de koningin wel eens gamen? Of iemand anders in het koningshuis? Als ik iets van het koningshuis op tv zie dan lijken ze het altijd maar zo druk te hebben, maar het lijkt me toch dat ze wel eens vrije tijd hebben.

Stel je nou eens voor dat de koningin zo nu en dan eens zou gamen. Wat voor games zou ze dan spelen? Ik denk zelf dat ze dan een casual game speelt. Een beeld in mijn gedachte van Hare Majesteit die Counterstrike Source speelt of Modern Warfare zet ik snel opzij, het lijkt me erg hilarisch om te zien. Maar een aantal serieuze kansmakers zijn er wel. De games van Denda, die bekend staat als maker van casual games, zouden wel eens in de smaak kunnen vallen. Misschien dat zelfs Maxima deze nog zou kunnen spelen. Zoals de laatste games Around the World in 80 days en Elementals The magic Key zien er gezellig uit. Maar helaas zullen we er niet snel achterkomen wat ze allemaal uitspoken als ze buiten de spotlights staan. We zullen het dus moeten doen met wat hersenspinsels. Ik wil wel blijven geloven dat onze Queen een ster zou zijn in een hardcore shooter. Wat denken jullie ervan? Zouden ze in het koningshuis wel eens gamen?

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.