Denda heeft recentelijk een game uitgebracht. De naam van de game is Elementals The Magic Key. Deze week komt hij voorbij in de Casual Friday. Want een echte Casual game is het ook wel. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze game.

De game kent een leuk verhaal. Nou ja leuk, het is leuk bedacht. Het verhaal zelf is namelijk wel spannend. Jij speelt in de game Meester Albert. Albert heeft ook een zusje genaamd Lily. Albert en Lily zijn geen gewone personages, ze zijn een soort van tovenaars. Albert is jarig en tijdens zijn verjaardag wordt zijn zusje Lily ontvoerd door de badguy. De badguy zit achter de sleutel aan die Lily bewaart. Albert komt erachter dat Lily ontvoerd is en de slechterik uit het spel achter de sleutel aanzit. Tijdens het spelen kom ik erachter dat de sleutel te maken heeft met magische zaken. Het verhaal is heel sprookjesachtig en de muziek die er bij het verhaal afgespeeld wordt is erg mooi. Het past perfect bij de game. Ook de stijl van de game sluit helemaal aan bij het verhaal. Een magisch tintje is toegevoegd.

Albert gaat op stap met een harig fluffy beest. Hij ziet er erg grappig uit. Om je reis te beginnen moet Albert zijn spullen bij elkaar zoeken en dan begint de game. Jouw missie is alle spullen verzamelen. Als je eindelijk alles afgespeurd hebt ga je verder naar de grote hal. Daar kom je de eerste slechterik tegen die in opdracht van zijn meester Albert probeert tegen te houden. Jij speelt als Albert een soort toverschaak tegen de slechterik. Ik verklap natuurlijk niet alles! Je zult de game zelf moeten spelen om alles te weten te komen.

De game is leuk gemaakt. De game is in tekenfilm stijl gemaakt en er wordt gebruikt gemaakt van mooie kleuren en frisse graphics. Je moet er niet van verwachten dat je een mega vette game in graphics ziet. Maar het past allemaal bij de game. De muziek daarentegen vind ik helemaal geweldig en bij de game passen. Een mysterieus tintje is toegevoegd en het heeft ook echt iets magisch. He-le-maal top dus!

Wil jij de game zelf proberen? Dat kan! De uitgever is Denda en de game is te koop voor €9,99. Je kunt de box versie bestellen of hem downloaden via de website.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.