De kleine meisjes onder ons hebben nu de mogelijkheid om het beroep ‘Computer Techneut’ te testen met Barbie. In de ‘Barbie, I Can Be…’ collectie krijgen de jonge meiden de kans om kennis te maken met verschillende beroepen. Nou, zijn wij niet dol op leuke gadgets? Laten we deze techneut gewoon omtoveren tot Barbie gamechick?
Barbie wordt geleverd met een netbook, laptoptas, bril, een stoere headset, mobiele telefoon en een bril. Zijn toch ook wel de items die wij ner… uhm, gamegirls in ons bezit hebben? Je kan de pop alvast bestellen en dan nog tot halverwege oktober wachten tot hij op de post gedaan zal worden. Bekijk onze Barbie nerd hier op de Mattel website: mattelshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.