Nou, het heeft even geduurd, maar dat krijg je ook met van die open vragen en verschillende meningen van de redactie. Maar we zijn eruit gekomen en bij deze antwoord op de vragen, wie hebben er een SAW voor de PC exemplaar gewonnen, Vivia Piniata voor de Xbox en de Stardoll punten!Viva Piniata voor de Xbox360Wij mochten deze game weggeven namens Xbox2go.nl en wij wilden graag weten, wanneer je met een stok tegen een piniata naar jouw wens mocht meppen, wat voor snoep er dan uit zou komen. We hebben leuke reacties gehad! De schoonmoeder was toch erg populair als piniata… We zijn uiteindelijk gegaan voor de piniata van VeertjeVenlo:

wrote
Hoe zou mijn Piniata er uit zien. Ik zou graag een soort Pinguïn piniata maken met een mooie Turquoise kleur veren kleur. En in het midden van zijn rug zou ik er een vlinder print op maken van lila paars en hele mooie licht gele kleur als buik. Zijn voetjes zouden fel oranje worden. Ook zou hij net zo lopen als een echte Pinguïn. Als ik er op zou mogen rammen zouden er alle maal lekkere chocotoffee snoepjes, salmiakdropjes en lekker zure matjes, en van de lekkere gold beertjes of gummi beertjes is maar wat je er tegen zegt. Dat zou ik het aller lekkerste vinden als om op te snoepen.

2x SAW voor de PCOm kans te maken op deze game wilden wij graag een nieuwe titel hebben voor de opvolger van SAW. Hierbij moesten de drie letters S.A.W. gebruikt worden en ook bij deze prijsvraag kwamen er veel originele antwoorden binnen. We mochten maar twee games weggeven en die gaan naar:stooge:

wrote
Sterven Als Watje

Elles

wrote
Syrup And Waffles

StardollOok hadden we de hele maand februari een prijsvraag in samenwerking met Stardoll. Uit alle inzendingen konden we 3 winnaars kiezen en dat zijn de volgende geworden:twice-a krijgt: een Superstar Account + 200 Stardollarsclaudje95 krijgt: 200 StardollarsWij wensen iedereen veel plezier met hun prijzen en bedanken iedereen voor hun deelname. We hebben momenteel nog een aantal prijsvragen lopen (je kan ze rechts op de website vinden!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.