Is het bruine wervelwind monster niet schattig? Dit karakter, één van de meest favoriete Looney Tunes, komt in een nieuwe game naar de Nintendo DS. De game heeft de naam Galactic Taz Ball gekregen en komt in mei 2010 naar Europa.

Taz is ontvoerd door Marvin The Martian, die het landschap steelt om de planeet Mars mooier te maken. Per ongeluk heeft hij Taz meegenomen. De game beloofd een hoop en zit vol actie, zoekopdrachten, platformuitdagingen en spannende puzzels. Taz kennende zal er ook wel enige chaos in de game verschijnen.

Galactic Tazz Ball bevat twee verschillende gamemodus.

wrote
“Overworld” is een actie-stijl 3D game die op het bovenste scherm van de Nintendo DS te spelen is, met unieke ‘track ball’ besturing met de Nintendo DS stylus op het onderste scherm. Als Taz snel genoeg beweegt, verandert hij in een tornado en kan hij objecten en vijanden vernietigen. De “Underworld” is een ‘side-scrolling’ puzzel game die op het onderste touch screen gespeeld kan worden, waarin Taz zijn weg moet vinden door een doolhof van actieve machines en gadgets. Beide werelden maken de game tot een unieke en razendsnelle reis, die perfect past bij de wilde stijl van Taz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.