Aan het einde van deze maand komt de langverwachte game Prison Break uit. Om het wachten een beetje te verzachten zijn er een paar nieuwe screenshots uitgekomen van de game. In dit geval is Lincoln eruit gelicht en kan je hem op de screenshots bewonderen.

Lincoln BurrowsLincoln Burrows, ook wel “Linc” of “Linc the Sink” genoemd (een bijnaam die hij van zijn medegevangenen heeft gekregen), is de oudere broer van Michael Scofield. Nadat hun moeder overleed nam Lincoln de zorg van Michael op zich en werd hij zijn voogd. Lincoln doorstaat een tumultueuze jeugd, waarbij hij de middelbare school voortijdig verlaat, en een leven leidt dat ontsierd wordt door misdaad en geweld. Al vroeg heeft hij een aantal veroordelingen op zijn naam staan, waaronder voor diefstal en het bezit van verdovende middelen. Zelfs als Lincoln volwassen is, blijft hij zorgen voor zijn broer. Hij leent Michael het enorme bedrag van $ 90.000,- om zijn studie te kunnen betalen. Lincoln vertelde Michael dat het geld afkomstig was van de levensverzekering van hun moeder. Niets bleek echter minder waar. Het geld was afkomstig van dezelfde mensen die Lincoln lieten opdraaien voor de dood van de broer van de Vice President, Terrence Steadman.

Weetjes • Lincoln is vader van een zoon, Lincoln Burrows Jr (LJ), die hij samen met zijn ex-vriendin, Lisa Rix, heeft gekregen. • In de loop van seizoen 1 zoekt LJ opnieuw contact met zijn vervreemde vader. • Michael voelt zich erg schuldig en verantwoordelijk voor de opsluiting van Lincoln, omdat het geleende geld voor zijn studie een grote rol speelt in de hachelijke situatie van Lincoln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.