De meeste headsets kan je ook aansluiten op je mp3 speler en ook opvsommige telefoons. Maar om daar nu de straat mee op te gaan? Zelf heb ik een Iron Lady headset die ik erg prettig vind, maar ik vind hem wel te groot of te lomp om hem te gebruiken voor mijn iPod. Sony begrijpt dat wel en komt nu met meerdere multifunctionele headsets.

Deze nieuwe headset kan je gebruiken voor achter je pc of als portable hoofdtelefoon en krijgt de naam DR-320DPV mee. Aan het hoofdstel zit een lange kabel van maar liefst 2,5 meter lang met een microfoon- en loptelefoonstekker. Absoluut niet handig als je hem wilt gebruiken voor je mp3-speler, maar ook daar is een oplossing voor. De microfoonstekker kan je netjes opbergen en kom je niet in de knoop met loshangende kabels. De headset is verkrijgbaar in het zwart en rood en biedt volgens Sony een ‘kirstalhelder hifigeluid’. De headset beschikt ook over een volumeregelaar in het snoer en ook een netjes weggewerkte microfoon, waarop gebruikers de zogenoemde ‘voice tube’ kunnen plaatsen. Dit zorgt ervoor dat omgevingsgeluid wordt afgeschermd en is ook weer makkelijk te verwijderen wanneer de DR-320DPV niet gebruikt wordt als headset.

Sony komt overigens ook met de DR-350USB. Dit model heeft vergelijkbare presentaties, maar kan door de usb-aansluiting alleen gebruikt worden voor pc’s en laptops.

Daarnaast komt Sony in april met de DR-310DP. Dit kunnen we zien als het wat luxere broertje van de DR-320DPV. Het heeft een dunnere draagband, oorkussens en komt ook in meer verschillende kleuren op de markt. In april mogen we de headsets in de winkels verwachten.De prijzen zijn als volgt:- DR-320DPV € 30,-– DR-350USB € 25,-– DR310DP € 50,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.