De opvolger van EA Sports Active is onderweg. Ditmaal geleverd met een hartslagmeter en zal uitkomen voor de PlayStation 3, Wii, iPhone & iPod Touch.

EA Sports Active 2.0 geeft je weer een nieuwe mogelijkheid om thuis te sporten. Je fitnessresultaten worden nog nauwkeuriger bijgehouden door de draadloze besturing en nieuwe been- en armbanden die zijn voorzien van bewegingssensoren. Daarnaast beschikt dit fitnessprogramma over een hartslagmonitor die de intensiteit registreert en worden work-out gegevens bijgehouden en met anderen gedeeld via een nieuwe online module. Door de online module kan je ook samen trainen en elkaars trainingsschema’s bekijken. Ook kan je elkaar berichtjes sturen om te motiveren.

De nieuwe trainingsprogramma’s van EA SPORTS Active 2.0 bestaan uit progressieve oefeningen die zorgen voor een conditietraining voor het hele lichaam. Het programma bestaat uit drie fasen. In negen weken doorloop je een fitnesstraject dat je gemotiveerd houdt en waarin je gericht werkt aan je fitnessdoelstellingen. Daarnaast kun je mini-programma’s voltooien, zodat je trainingen nooit gaan vervelen. De persoonlijke trainer van EA SPORTS Active begeleidt je tijdens de training en moedigt je voortdurend aan met feedback voor een optimale workout-ervaring. Alleen komt de game in het najaar van 2010 pas uit en kunnen we met deze game onszelf niet klaar stomen voor de komende zomer. Maar gezien de nieuwe mogelijkheden moet het zeker een aanwinst zijn in je fitnesscollectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.