Zon, zee, strand staan centraal in deze casual game, op onze casual friday. Het is een soort tycoon achtige game. Je bouwt naar de wensen van je bezoekers in je strand paradijs en zorgt er voor dat alles blijft draaien, schoon is en iedereen tevreden, maar dat laatste is wel erg lastig.

Je start op een klein eiland waar je uitleg krijgt over hoe de game werkt, wat je moet doen en waar je op moet letten. Dat is al erg handig, maar als je al enige ervaring hebt met tycoon games dan is het allemaal een eitje. De uitleg en de rest van het spel zijn wel in het Engels. Als je je kleine eiland voltooid hebt ga je naar een nieuwe uitdaging, een nieuw eiland. Als je daar de opdrachten hebt voltooid krijg je toegang tot een nieuw eilandje die bij blijkbaar de eilandengroep hoort.

Aan het begin van je level krijg je een opdracht wat je moet doen om naar de volgende level te gaan, maar er lopen ook gasten rond in je strand paradijs en die hebben ook nog wel een aantal opmerkingen voor je. Over het algemeen moet je bepaalde gebouwtjes, planten en personeel regelen. Maar ook bepaalde bezoekersaantallen komen voorbij. Zo moeten er nu drie stranddouches gebouwd worden, 40 gasten hun wensen vervuld worden en 300 blije gasten op bezoek komen.

Je bouwt een ijstent, als deze te druk raakt te worden moet je er nog één bouwen. Bezoekers gaan klagen over de lange rij en dan weet je dat je een nieuwe erbij moet gaan bouwen. Hetzelfde geld voor de andere gebouwen die je voor handen krijgt. Ze kunnen ook klagen dat er te weinig strandstoelen zijn, het te vies is of dat ze verdrinken. Personeel kan je helpen bij het redden van je gasten, maar je kan er zelf ook op klikken omdat je een waarschuwing in je scherm krijgt.

Het voel echt heel erg tycoon aan. Het leuke is ook dat je in de game naar eigen wens kan bouwen, als het maar gebouwd word. Het maakt echt niet uit waar je het neer zet. Je kan het naar eigen wens inrichten en decoreren met de aanwezige planten die er zijn om er een leuke gezellige plaats van te maken. Zorg in elk geval voor genoeg stroom, een mooie omgeving, genoeg faciliteiten om je Paradise Beach bezoekers tevreden te houden. Speel zelf de game via: BigFishGames. Je kan één uur gratis spelen en dan de game aanschaffen voor $6,99.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.