Het is weer vrijdag, bijna weekend om een beetje casual rond te hangen achter je PC om te gamen. Vandaag weer een Casual Friday artikel voor jullie, met een Casual Game! Toegegeven, het eerste deel ken ik niet, maar ik heb wel kennis kunnen maken met het tweede deel van Jojo’s Fashion Show. Zoals de naam aangeeft draait het allemaal om de modeshow. En houden wij meiden niet allemaal een beetje van mode?

Tijd voor de show!Je start in Los Angeles Fashion Week waar je 15 opdrachten hebt gekregen. Je start met een modeshow dan door dan de volgende die worden opgevolgd door een fotoshoot. In totaal zijn er maar vijf levels met 15 opdrachten. Je krijgt punten voor je gehouden shows en gecombineerde outfits en krijg je een beloning voor je show uitgedrukt in sterren.

Aan het begin van je modeshow krijg je een aantal thema’s die je tijdens je show laat zien. Het zijn allemaal Engelse benamingen die je soms een beetje laten nadenken wat er ook alweer bij hoort, tenminste dat had ik zo tijdens de druk van de show! Een aantal thema’s zijn; Provocative, Foxhunt, Bollywood, Hipster, Conservative en nog een aantal. Ook krijg je te zien wat voor soort kleding er bij dat thema past. Tijdens je show kan je dat altijd nog even controleren door op de naam van het thema te drukken, dat boven je model staat.

Je hebt telkens drie modellen tot je beschikking. Boven hun hoofd staat te lezen in welk thema ze de catwalk op moeten. Onderin je scherm heb je beperkte kledingstukken om je modellen te kleden. Een enkele keer krijg je de mogelijkheid om de kleding te wisselen zodat je frisse outfits kan maken. Een hele grote tip is om de modellen niet tegelijk de catwalk op te sturen. Als je ze één voor één laat showen dan krijg je meer keuze in kleding om ze aan te trekken. Na elke show krijg je sowieso een nieuwe look. Helemaal links staan drie voorbeelden van outfits. Als je deze combinaties maakt speel je de kleding en outfits vrij voor de dress up modus.

Zodra jij je model de catwalk op stuurt start de beoordeling! Je ziet je model niet lopen, je krijgt de kledingstukken te zien en daar krijg je dan je beoordeling voor in hoeverre het bij je thema past. Op het plaatje is te zien dat voor de foxhunt de outfit totaal niets is, maar de laarzen wel helemaal passen. Volgende keer maar beter.

FotoshootNaast dat je de dames hebt om te kleden voor je show komen er ook mannen voorbij. Deze kleed je bijvoorbeeld in Activewear, Black Tie of Military. Ook komen ze tijdens je fotoshoot voorbij. Je krijgt (bovenin) de opdracht om bepaalde outfits te zoeken en op de foto te zetten. Alle mannen staan op een rij en je kan heel makkelijk door je scherm scrollen op zoek naar de volgende voor de shoot. Hier krijg je ook weer een beoordeling voor.

Dress Up ModeBen je helemaal klaar met de stress van de modeshow? Dan is er ook nog een momentje om gewoon een dame of heer te voorzien van een outfit. Je kan mixen wat je maar wilt. Je hebt verschillende complete outfits, tops, rokken/broeken en schoenen om uit te kiezen. Je kan ook nog een foto van je outfit maken die weer word opgeslagen in je documenten en er als volgt uit zien;

Ik heb me uitstekend vermaakt met dit spel. Kleding is top! Modeshows, ook top! De fotoshoot is ook erg lollig. Maar alles gaat wel snel en blijft een uitdaging om de juiste outfits te maken. De kleding te combineren en uiteindelijk je beoordeling af te wachten of je het een beetje goed hebt gedaan. Deze game is zeker een aanrader voor de fashionista’s onder ons!Mocht je de game net zo leuk lijken als ik hem vind, kan je de komende 3 uur gratis spelen in de volgende JoJo’s Fashion games:* Jojo’s Fashion Show 2: Las Cruces, één uur gratis spelen, prijs: $9,99* Jojo’s Fashion Show, één uur gratis spelen, prijs: $9,99* Jojo’s Fashion Show: World Tour, één uur gratis spelen, prijs $9,99Alvast veel speel plezier!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.