Flo is een zeer bezig bijtje, eerder zag je haar al in een Casual Friday in een restaurant. Over het algemeen is dat ook de specialiteit, alleen nu heeft ze zich gestort op het hotelleven.

Zoals je op de map kan bewonderen zijn er verschillende levels die je kan spelen. Je start in het hotel links onder om uiteindelijk bij het hotel in het midden terecht te komen. Per hotel heb je 10 levels die je kan spelen. Zoals bekend van de time-management games speel je voor een bepaalde score die je gewoon kunt halen of voor de expert score kan gaan.

Je hotel heeft verschillende kamers op verschillende verdiepingen. Zoals je op het plaatje kan zien hebben deze deuren ook kleuren, je krijgt meer punten als je de juiste kleuren gasten in de bijpassende kleur kamer stopt. Doormiddel van klikken geef je de gasten de opdracht naar welke kamer ze kunnen gaan. Voor Flo begint het stressen. Ze moet de juiste koffer naar de juiste kamer brengen, ze eten brengen als daar behoefte aan is en de vuile was ophalen.

Als je genoeg punten hebt weten te verzamelen kan je jouw hotel pimpen! Je kan nieuwe items aanschaffen om de boel op te fleuren als planten en schilderijen. Ook kan je het Flo iets gemakkelijker maken door een karretje aan te schaffen zodat ze van twee, drie en meer gasten tegelijk kan bedienen. Zo kan ze meer maaltijden, koffers en vuile was mee kan nemen. Ook verdien je sterren die je aan je kamers uit kan delen. Des te meer sterren d ekamer heeft, hoe meer geld er in het laatje komt.

Je spaart ondertussen ook nog voor sterren om de Bruidssuite op te knappen en uiteindelijk te verhuren. Elke keer kan je als je genoeg sterren hebt nieuwe items aan de kamer toevoegen.

Als je de eerste 10 levels hebt gehad ga je naar een hotel in de bergen, een ski gebied. Hier hetzelfde principe, gasten ontvangen en verzorgen. Een leuke time-management bezigheid om een paar uurtjes zoet mee te zijn.Je kan de game een uur gratis spelen via onder andere de website bigfishgames en hem daarna aanschaffen voor $6,99.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.