Love is in the air! Het is bijna Valentijnsdag en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Niet alleen in het echte leven kun je deze liefdesdag vieren, ook in games kun je de liefde verklaren. Benieuwd of er Valentijn wordt gevierd in jouw favoriete game? Kijk dan verder.

World of Warcraft

In de hoofdsteden van Azeroth hangt er iets in de lucht… De ene noemt het liefde, de ander gaat voor vriendschap. Tijdens het Love is in the Air event (van 11 tot 16 februari) kunnen de gamers een aantal achievements voltooien die met het evenement te maken hebben. Je moet hiervoor opdrachten doen die alleen tijdens deze Valentijnsactie te voltooien zijn. Als je ze allemaal volbrengt, krijg je een speciale titel. Verder kun je mensen verleiden met je Parfum of Cologne, Tokens krijgen van innkeepers en je kan leuke cadeaus verdienen. Er is nog veel meer, bekijk dus snel je lijst met achievements om te zien wat je nog meer kunt doen.

Gears of War 2

Gears of War 2 heeft nou niet bepaald een romantische sfeer, toch wordt er Valentijn gevierd. Tijdens het Valentine event verdien je tussen 8 en 14 februari in de multiplayer van GOW2 meer experience dan normaal. Zo zullen ‘revives’ (het terug naar leven brengen van vrienden) je dubbele punten geven in elke willekeurige modus. Ook verdien je dubbele experience in de Horde en Wingman modus. De puntjes worden nog op de i gezet, dus het een en ander kan nog veranderd worden. Het kan ook zijn dat er goodies worden weggegeven, we zijn benieuwd!

Aion

Ook de spelers van Aion krijgen een leuk extraatje in deze liefdesmaand. Ze krijgen dat in vorm van een dubbel experience weekend. Zoals de naam al zegt, krijg je twee keer zoveel experience punten als normaal. De actie start vrijdag 12 februari om 8 uur ’s avonds en eindigt maandag 15 februari om 8 uur ‘s ochtends. Bekijk hier de lijst met servers.Als er nog meer games de Valentijnskriebels krijgen, houden we je op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.