We dromen er allemaal van, ten huwelijk gevraagd worden op een speciale manier. Maar wat als je vriend nogal into video games is kan het zo zijn dat hij je ten huwelijk vraagt via Mario of een andere game waar hij een level heeft aangepast. Jij speelt dan heel toevallig dat level en opeens staat daar jou naam! Ik wil niet te veel verklappen want het is veel leuker om niet te veel te weten als je onze top 5 gaat bekijken.5. Huwelijksaanzoek via een animatiefilmpje

4. Harvest moon huwelijksaanzoek
Harvest Moon Proposal – MyVideo Nederland

In Harvest Moon vragen ze de ander ten huwelijk door de ander een blauwe veer te geven, dit had die jongen dan ook in dat doosje gedaan. Daarna gaf hij haar pas de ring en vroeg haar ten huwelijk.

3. Huwelijksaanzoek via Youtube

Deze jongeman is bekend op youtube vanwege zijn andere filmpjes waarbij je mag raden wat hij gaat doen in het volgende filmpje. Hij begint dan ook met een heel verhaal waarbij iedereen moet raden, maar dit had niemand kunnen raden!

2. Huwelijksaanzoek doen via Chrono Trigger

Deze jongen had een heel lever van Chrono Trigger aangepast voor zijn vriendin waarin alle herinneringen waren gestopt die zij samen hadden gedeeld. Het is een lang filmpje met veel gepraat, ik heb een deel doorgespoeld.

1. Huwelijksaanzoek doen via Super Mario
EMBED-Super Mario Proposal – Watch more free videos

Deze jongen had een level van Mario aangepast waarin op het einde WILL YOU MARRY ME kwam te staan, het leuke van dit filmpje is dat je haar reactive ook ziet.Ik kon er niks aan doen maar ik droomde weg en dacht aan hoe ik ten huwelijk gevraagd zou willen worden en misschien een Final Fantasy geïnspireerde trouwjurk… Nou ja genoeg gedroomd eerst maar eens school afmaken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.