Als je dan ten huwelijk bent gevraagd door je misschien wel gamende wederhelft kan je hem natuurlijk verrassen met een speciale bruiloftstaart. Sommige vrouwen houden zoveel van hun gamende mannen dat ze hen verraste met een bruiloftstaart in bijvoorbeeld Super Mario thema.10. Mario taart

9. Pac Man taart

8. World of Warcraft taart

7. World of Warcraft taart 2

Deze taart is gemaakt door de verloofde van de man, dat maakt het natuurlijk nog cooler. Deze taart is gebaseerd op de WOW Guild. 6. Super Mario taartDeze vrouwelijke bakker heeft deze tijd gemaakt in haar vrije tijd om zo mensen meer ideeën te geven voor hun huwelijk. De taart is prachtig, nu nog iemand die hem wil hebben op hun bruiloft.

5. Tetris taartDeze bruidegom was zo’n fan van Tetris dat hij een Nintendo DS kocht speciaal voor de nieuwe Tetris. Dan kon het ook niet missen dat zijn vrouw een Tetris taart regelde voor hun bruiloft.

4. Zelda TaartDit paar had hun hele huwelijk in het thema van Zelda staan, een taart een ijssculptuur en volledig in Zelda kleding.

3. Console BruiloftstaartDeze bruiloftstaart is geweldig omdat de Bruid in dit geval de gamer is. Zij werkt voor Game Daily en is getrouwd met een niet-gamer.

2. Mario en Peach Bruiloftstaart van Annette en Brent“Annette heeft me verrast want we zouden helemaal geen taart krijgen. We hebben maanden gezocht naar een Peach figuur om naast Mario te staan, maar die hebben we niet gevonden. Toen hebben we besloten een buffet te nemen met een dessert, zonder taart dus. Ik wist dat ze een grote verrassing voor me had voor onze huwelijksdag maar ik had geen idee wat. Ik dacht dat ze een grote fotocollectie had van ons tweeën, zoals meeste mensen zouden verwachten. Toen ik mijn pak aandeed vond ik in de zak een Toad figuur met een briefje waarop stond dat dit een hint was naar mijn verrassing. Heeft ze een game console voor me gekocht? Ik wilde nog een Xbox360, maar ik kon met niet voorstellen dat ze me die zou geven op onze huwelijksdag. Ik dacht helemaal niet aan de bruidstaart waar we het maanden geleden over hadden gehad sinds we ons dessert al gepland hadden. Ik had het pas door op het moment dat iemand verrast riep dat ze de taart zo mooi vonden en Annette ze de mond snoerde. Aha een taart dacht ik, ze heeft dan eindelijk de figuren gevonden voor op de taart, dat was geweldig! Alleen had ik niet verwacht dat ze het nog iets groter had aangepakt. We zouden eigenlijk een kleine taart nemen met Mario en Peach erboven op, gewoon op mijn video game nerderigheid een beetje te verwerken in de bruiloft. Maar toen ik door de deur liep kon ik niet geloven wat ik zag.”

“HOLY SHIT! Ik kon het niet geloven. Dit was echt de mooiste taart die ik in mijn leven had gezien, om precies te zijn alles is gebak behalve Mario en Peach. Zelfs de Piranha planten kon je eten, zelfs het boeket dat Peach vasthoud is eetbaar. Het zag er allemaal zo fantastisch uit dat ik het niet kon geloven. De figuren heeft ze uiteindelijk geïmporteerd uit Japan omdat die nergens anders te krijgen waren.”Nog meer Mario

Een bakker heeft puur voor de fun deze taart gemaakt en misschien kan het mensen nog inspireren voor hun bruiloft hoopt ze.

1. Mario en Peach taart 2

De taart van het Katamari Damaci huwelijk heb ik er niet ingestopt omdat daar een heel artikel over geschreven is dat je hier kan terugvinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.