Toen ik de screenshots van Darksiders zag en het verhaal over de game las, was ik meteen verkocht. Wil je alles weten over deze game? Lees dan snel verder.De GameDe game Darksiders kent een heel verhaal. De game draait om War. War is één van de Apocalyps ruiters. War is tijdens een Apocalyps die bezig is op de planeet aarde terecht gekomen. Dit was niet de bedoeling. Doordat hij op aarde is tijdens de Apocalyps heeft War zijn eigen krachten niet meer. Hij denkt dat hij de balans tussen de hemel en de hel weer recht kan zetten. War heeft het alleen bij het verkeerde eind. Uiteindelijk blijkt dat War nooit op de aarde terecht had moeten komen.

De komst van War is helaas niet alleen maar rozengeur en maneschijn. War is met het lot van de mensheid bezegeld. Hierdoor besluit de hogere macht hem ter dood te veroordelen. Een geluk voor War is, dat hij zijn straf kan veranderen. Hierdoor kan hij proberen zijn naam weer te zuiveren en op zoek te gaan naar de echte dader. Kortom een spannend verhaal met verrassingen door de hele game heen waardoor de game spannend blijft. Niet alleen moet je het opnemen tegen je vijanden of tegenstanders ook is het aan jou om puzzels op te lossen. De puzzels zijn niet altijd even moeilijk maar zeker wel een leuke afwisseling in de game. Ook moet je tijdens het gamen souls verzamelen. Deze souls kun je bij een duivel inwisselen. Je krijgt hiervoor energiebonussen of nieuwe aanvallen terug. Ook krijg je tijdens het killen experience waardoor je langzaam beter wordt.

BesturingEerlijk is eerlijk ik ben nog een redelijk onervaren PS3-gamer. Dus de besturing vind ik soms wat lastig. Waar ik gewend ben om knopjes te duwen bestuur je deze game door middel van je analoge stick. De besturing zit wel logisch in elkaar. Ook wordt de besturing uitgelegd in de game waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Wel kun je door bepaalde moves combo’s maken waarmee je een aantal pittige moves laat zien. Graphics en LooksGrafisch ziet de game er goed uit. Op de Playstation 3 ziet alles er tot in de details uitgewerkt uit. Hoewel de wereld er niet mooi uitziet maar verwoest, is de game toch erg mooi om te zien. De game kent ook zijn eigen wapens in unieke vorm. Wat natuurlijk een pluspunt is voor de looks.

MeningIk ben zelf niet van deze games. Ik speel liever mmorpg’s, zangspellen of doe lekker sportief. Hoewel mijn voorkeur vond ik deze game heel fascinerend. Voor mij was de genre compleet nieuw. Hoewel ik hem soms wel pittig vond en lastig te begrijpen in het begin had ik redelijk snel door waar ik heen moet. Een leuke game om in dit genre uit te proberen. Informatie Naam: Darksiders Platform: Xbox360, Playstation 3 Genre: RPGPublisher: THQ Rating: 18+ Kosten: €59,99 Xbox360, €59,99 PS3 Score Gameplay: 8,5/10 Fun: 8/10 Levensduur: 8,5/10 Graphics: 8,5/10 Geluid: 8,5/10 Originaliteit: 9/10 Score volgens reviewer: 8,7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.