Omdat deze maand februari voor ons hier op de website in het teken van de liefde staat hebben we een aantal interviews gehouden met gamende meiden die hun liefde hebben gevonden in een game. Vandaag starten we met het verhaal van Sandra & Magnus die elkaar online hebben leren kennen en Sandra heeft doen besluiten te gaan verhuizen, naar Zweden…

Wie is zij?
-Sandra aka SnowY
– 27 jaar
– woonde eerst in Echt, Limburg
– woont nu in Igelfors in Zweden
– dagelijks leven, huishouden en werken op een paarden stoeterij

Wie is hij?
– Magnus
– 26 jaar
– woont samen met Sandra in Igelfors, Zweden
– dagelijks leven, Support Engineer en het onderhouden en maken van websites

De ontmoeting
Nou, hoe hebben we elkaar ontmoet. Oke, 5 jaar geleden begon ik met het spelen van World of Warcraft. Ongeveer een jaar later zat ik in een guild met mijn mage en Magnus joinde de guild met zijn warrior. Ik kan me nog herinneren dat het eerste wat we tegen elkaar zeiden was een vraag van hem waarom ik nooit raide op maandag, nou omdat ik dan altijd mijn paardrijles had. Contact tussen ons is eigenlijk vanaf die tijd altijd een goede online vriendschap geweest. Toen de guild verhuisde naar een andere server en uit elkaar ging ben ik de guild gejoined waar Magnus ook in zat. En toen begonnen we eigenlijk met mailen en msnen naar elkaar de hele dag. We leerde elkaar kennen en begrepen vrij snel dat we elkaar leuk vonden, leuker dan gewoon vrienden.

Het was ergens in augustus 2005 waar ik mijn vakantie gepland had om Dreamhack (LAN party in Zweden) voor de tweede keer te bezoeken, maar dan in de winter. Maar mijn plannen werden snel veranderd aangezien wij ingepland hadden dat ik 2 weken in Zweden bij Magnus zou doorbrengen om elkaar ‘beter’ te leren kennen. En mocht het klikken dan kon ik altijd nog daar blijven dachten we zo. Maar dat ging toch niet zo als we dachten. We begonnen elkaar leuker en leuker te vinden en het enige dat we wouden was bij elkaar zijn. Dus op een dag (dinsdag) vroeg ik Magnus wat hij zou doen als ik ineens bij hem aan de deur klopte. Hij gaf mij als antwoord, open maken en je van harte welkom heten. Nou, ik ben dus naar onderen gelopen naar mijn ouders en gezegd:’’ Pap ik ga naar Zweden’’.

Mijn vader vroeg of ik op mijn hoofd gevallen was ofzo, maar ik vertelde hem de situatie. Nou hij was er niet zo blij mee, aangezien ik een vaste baan had. Maar ja wie houd iemand tegen die verliefd is… Zaterdags heb ik mijn weekendtas gepakt en mijn laptop in de auto gelegd en ben naar Zweden vertrokken. Dit was op 15 september 2005 en nu woon ik nog steeds gelukkig in Zweden. Na 1500km te hebben gereden, kwam ik aan in Zweden en toen ik Magnus zag was het liefde op het ’eerste’ gezicht.Dus lang verhaal kort, ik ben 1500km verhuisd om mijn liefde van mijn leven te ontmoeten die ik nog nooit echt gezien had en tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen spijt van.World of Warcraft is toch meer dan een gewoon spelletje.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.