Morgen is het Valentijn en we hebben jullie al aardig in een romantische sfeer proberen te brengen met de verhalen van de gamende chicks die hun vriend hebben ontmoet via het gamen. Ook in onze crew lopen meerdere meiden rond die hun vriend hebben leren kennen door het gamen, zo ook onze eigen Laura…
Wie is zij?
– Laura aka Spekje,
– 19 jaar
– woont in Geleen
– studie: onderwijsassistente, stage: op een basisschool

Wie is hij?
– Choong
– 27 jaar
– woont in Amsterdam
– werk: maakt en beheerd websites

Schuldige game
Dance Dance Revolution!

Het verhaalEen vriend van me vroeg of ik naar een meeting ging waar we Dance Dance Revolution in de arcade zouden gaan spelen. Daar ontmoette ik Choong. We hebben elkaar nog een paar keer gezien via soortgelijke DDR-meetings. Op een gegeven moment heb ik hem verteld dat ik hem wel leuk vond, het was ook wederzijds, maar hij vond de afstand en de leeftijds verschil te groot.

Toch is het op een gegeven moment iets geworden omdat we beide zoiets hadden van: “Laten we het maar eens proberen.” Nu reizen we om de beurt elk weekend naar elkaar toe, en van het leeftijdsverschil merken we eigenlijk bijna niks. We spelen regelmatig games samen. Dance Dance Revolution staat bovenaan. Verder spelen we graag Singstar, Soul Calibur, Taiko No Tatsujin en Tetris samen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.