Vele bekende sterren haten het, de roddels die rond gaan over ze, maar wij houden er van, toch? In deze game help jij mee om roddeltante Gaby bekend te maken en de nieuwste anonieme tips uit te pluizen en bekend te maken. Vandaag in Casual friday: Gotcha Celebrity Secrets

Gaby krijgt regelmatig een SMS van een anoniem iemand. In de SMS staat informatie over een bepaalde celebrity en waar je informatie kan vinden. Gaby bezoekt de locatie en de informatie verschijnt uiteindelijk op haar blog. Er zijn 5 hoofdstukken met telkens nieuwe verhalen en je wilt uiteindelijk zoveel mogelijk bezoekers op je blog hebben.

Als je op locatie bent aangekomen ben je vaak op een evenement of op een plaats waar gewoon telkens veel mensen zijn. De ene keer ben je op een receptie, het strand, bui5ten op straat of bij een modeshow. Hier ga je op zoek naar mensen die onderin je menu staan weergegeven. Ze zijn herkenbaar, maar als je verder komt in het spel krijg je alleen hun profiel te zien. Deze personen kunnen je nieuwe tips geven die je kan gebruiken voor je roddel. Naast de mensen die je zoekt ga je op zoek naar sterren en in elk hoofdstuk ben je op zoek naar twee personen die altijd aanwezig zijn.

Na elke zoek en vind ronde krijg je een mini-game voorgeschoteld. Deze kan variëren van puzzels tot zoek de verschillen games. Deze mini-game geeft je eigenlijk het antwoord naar waar je op zoek naar was en zo kan je een verhaal publiceren over de beroemdheid in kwestie. Je doel is dan ook om de juiste personen te vinden, de sterren te vinden, de twee personen te vinden en de mini-game op te lossen.

Op het bovenstaande plaatje is een celebrity die een kleine verbouwing in haar gezicht heeft ondergaan. Tijd om verder te speuren en SMS’jes af te wachten wat er voor groots verhaal achter steekt. De game is niet ingewikkeld, je klikt en zoekt en vind wat je moet hebben. Het ziet er leuk uit en roddels, wij vrouwen zijn er toch dol op? Deze game is een uur gratis te spelen via deze website: bigfishgames en de volledige versie is beschikbaar voor $ 6,99. De game is ook te downloaden voor de MAC gebruikers onder ons.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.