Als je dol op winkelen bent, mensen kleding aansmeren, stressen en men op zijn of haar wenken bedienen dan zou je Dress Up Rush eens moeten proberen. Het rennen, vliegen en stressen kan best leuk zijn. Het is ook een kwestie van ontspanning natuurlijk als je een game speelt..

Je start in een klein knus winkeltje met een kleine collectie. Tijdens het spelen en het ondertussen verkopen verdien je geld, ga je naar de volgende level, koop je nieuwe kleding in en start je weer van voor af aan. Elke level heb je een uitdaging, een doel, voor ogen die je wilt halen en zoveel mogelijk geld verdienen en natuurlijk niet op de gewone modus je level halen, maar de expert modus!

In eerste instantie is je shop niet groot. Je hebt eerst maar twee stoelen staan, je kan maar twee klanten tegelijk helpen en in het ballonnetje boven hun hoofd kan je zien wat ze van je willen. Over het algemeen is de volgorde dat ze eerst je magazine willen bekijken voor ze iets uit je collectie kiezen. Hun wijzen het aan, jij gaat het van het rek halen. Een enkele keer gaan ze passen en uiteindelijk afrekenen. Als je denkt, is dat alles? Welnee, je winkeltje word steeds uitgebreider.

Als je je level hebt gehaald ga je naar een shop waar je zelf eens geld uit kan geven om je shop op te leuken of je collectie uit te breiden. Je kan extra stoelen aanschaffen, een koffiezet apparaat, een spiegel voor in het pashokje, planken voor de muur en een nieuwe vloer of muur. Je krijgt ook de mogelijkheid om personeel, schoonmaakster en caissière, aan te nemen, alleen moet je daar eerst hard voor werken en geld verdienen. Daarnaast kies jij welke collectie er in de winkels hangt en kies jij welke accessoires er in je winkel komen. Wat ik wel erg jammer vind is als je nieuwe kleding kiest voor je collectie, andere items verdwijnen. De keuze is dan wel beperkt.

Als je te groot bent geworden voor je kleine winkeltje verhuis je naar een andere locatie. Tijd voor een nieuwe look een nieuwe collectie en tijd om deze collectie weer uit te gaan breiden. Ook maak je in de loop van je winkelcarrière kennis met verschillende klanten en bied je extra service aan in je winkel. Zo kan men wensen om hun aankoop leuk te laten verpakken tot een presentje en is er de mogelijkheid om een broek of rok in te laten korten. En dat allemaal tussen de bedrijven door.

Gelukkig krijg je ook nog de mogelijkheid om een inpakker aan te nemen en blijf je heen en weer rennen om je klanten tevreden te stellen en natuurlijk ook te houden. Het is ook zeker een game waar je best wat tijd in kwijt kunt zijn omdat je telkens wel iets nieuws krijgt en je wilt weten hoe groot je mode empire kan worden natuurlijk. Je kan deze casual game Dress Up Rush een uur gratis spelen en je kan hem downloaden op de website van: bigfishgames.com. Wil je de volledige versie, dan betaal je $ 6,99.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.