Van deze game mochten wij twee exemplaren weggeven. Wij wilden weten hoe jij als elfje zou willen heten en wat voor krachten jij dan zou hebben. Wie weet kan je je straks aansluiten bij de WinX Club met deze nieuwe game.

We hebben de inzendingen bekeken en de volgende twee elfjes willen we blij maken met een exemplaar van WinX Club Your Magic Universe;Liebling

wrote
Als ik een fee zou zijn zou ik Ashelin willen heten en andermans kennis kunnen stelen als krant, want dan zal school tenminste een stuk makkelijker zijn.

Hellen42

wrote
Ik zou ze versterken door mijn magische inklapvleugels. Die klap je in (je andere gewone vliegvleugels zijn dan uit) als je gewoon wilt vliegen en ontspannen en vrolijk bent, en klap je uit als je echte magische krachten nodig hebt. Iemand in nood….geen paniek ik kom dan met mijn magische vleugels al je moeilijke avonturen redden, en alle leuke avonturen juich ik toe door met die magische vleugels te klappen naar je. Zo kun je van alles met mij samen beleven. Ik zou dan het klapperdeklap Elfje willen heten, mooie naam he? Die naam heb ik gekozen omdat ik extra vleugels heb die ik kan uitklappen…die heeft niemand. Ik heb dan meer krachten dan wie ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.