Ben je in het bezit van een Apple iPhone, dan moet je Pig Rush zeker eens proberen. Jumpy the Pig speelt de hoofdrol in dit grappig spelletje. Bij read the rest kan je de review lezen.Jumpy the PigJe speelt met Jumpy the Pig, een klein roze varkentje met zwarte vlekken. Springend moet Jumpy zich voortbewegen in de game. De bediening is erg simpel. Je klikt laag in je scherm om Jumpy een klein sprongetje te laten maken en je klikt hoog in het scherm om Jumpy wat hogere sprongetjes te laten maken. Durf je het aan, dan kan je ook dubbel klikken zodat Jumpy dubbel zo hoog en ver springt. Bedenk wel dat de platformen klein en groot kunnen zijn, dus je kan gemakkelijk tussen twee platformen in springen.

PlatformsDoor middel van springen beweeg je je dus door de levels heen. Je hoeft er niet voor te zorgen dat Jumpy vooruit komt, want dat gaat automatisch. Lastig maakt dat het later in het spel wel, want hoe verder je komt, hoe sneller Jumpy gaat! De platforms hebben verschillende vormen en liggen de ene keer dicht bij elkaar en de andere keer ver van elkaar. Val je tussen twee platforms in, dan ben je dood. Sommige platforms bevatten vuur, maar gelukkig kan je in het spel brandweerhelmen bemachtigen, die je eenmalig tegen het vuur beschermen.

OmgevingDe omgeving in de game ziet er ontzettend schattig uit. Lieve kleurtjes en schattige details maken de game in mijn ogen helemaal af. Jumpy is qua vorm wel een vreemd varkentje, maar ach… dat maakt ook niet veel uit. Die kleine pootjes die veels te snel gaan, zijn juist wel grappig.

ConclusieIk vind het een erg leuke game voor de iPhone. Het is niet iets wat ik dagelijks zal spelen, maar het is wel erg vermakelijk als je even in de trein zit.Het muziekje vind ik wel een leuke plus! Eindelijk muziek bij een game waar ik me niet dood aan erger. Ik heb maar een klein minpuntje in de game kunnen vinden en dat is dat de game soms wat traag kan reageren met springen.Maar voor 0,79 cent is het ook nog eens heel lief voor je portemonnee, dus waarom niet?!Score– Gameplay: 8,5/10- Fun: 9/10- Levensduur: 7,5/10- Graphics: 8/10- Geluid: 8/10- Originaliteit: 8/10Totale score: 8,2Uitgever: ReignDesign Platform: Apple iPhone Talen: EngelsPrijs: € 0,79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.