Detective Hercule Poirot is terug! Er zijn weer een aantal moorden gepleegd die opgelost moeten worden. Agatha Christie: The ABC Murders is de eerste DS game uit de beroemde serie. Om dat te vieren heeft Denda een leuke actie bedacht. Lees verder voor meer info.

In Agatha Christie: The ABC Murders speel je als Hercule Poirot en onderzoek je samen met Kapitein Hastings een mysterieuze serie moorden. Afgaande op de diverse aanwijzingen die op de plaatsen van de misdaden zijn achtergelaten, volgen ze een spoor dat hen naar Andover, Bexhill, Churston en Doncaster brengt. De detectives moeten de moordenaar proberen te stoppen voordat er een volgende misdaad wordt gepleegd.

Pre-order Agatha Christie: The ABC Murders nu en ontvang de PC game Agatha Christie: Death on the Nile volledig gratis! Wees er snel bij, deze actie loopt namelijk nog t/m 3 februari.De game is te bestellen op de website van Denda.In Death on the Nile sta je wederom in de schoenen van detective Hercule Poirot. Ditmaal moet je aanwijzingen vinden in een mysterieuze moordzaak aan boord van het schip “S.S. Karnak” dat over de rivier de Nijl vaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.