Naar aanleiding van de film ‘Planet 51’ kon een game natuurlijk niet uitblijven. Persoonlijk moet ik bekennen dat ik niet van de film Planet 51 had gehoord, maar de game ziet er wel lollig uit. Planet 51, de film, is van de schrijvers van Shrek en Shrek 2…

Denk jij dat je sterk genoeg in je schoenen staat om mee te doen aan een spacerace? Race met je favoriete karakter, volg verschillende missies en speel minigames. Leer rijden? In je spacevoertuig op Planet 51 en help Chuck de weg terug naar huis te vinden. Per console zijn er verschillende opdrachten, zo heeft de Nintendo Wii meer mogelijkheden dan de Nintendo DS versie.

De game geeft je nog een extra mogelijkheid om de film opnieuw te beleven en nieuwe missies en omgevingen te ontdekken die speciaal voor de game zijn ontworpen. De game ziet er erg gekleurd uit en bied zoals de screenshots ook aangeven verschillende omgevingen.

Een aantal filmpjes van de game zijn hier te vinden. Die je nog meer vertellen over de game.SEGA brengt de game uit voor verschillende consoles, Playstation3, Xbox360, Nintendo Wii en Nintendo DS en moet in februari 2010 te koop zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.