Hebben jij en je Counter-Strike maatjes zin in een toernooi om aan deel te nemen? Dan kan dit jullie kans zijn. Gamelux organiseert samen met WZZRD de Gamelux Open #2.

Al eerder heeft Gamelux een Counter-Strike Open georganiseerd en deze smaakte naar meer. Tijdens het weekend worden er de volgende games gespeeld:- Counter-Strike 1.6- Counter-Strike: Source- Quakelive – Counter-Strike: Pro Mod (alleen bij voldoende animo)Het evenement zal aalleen doorgaan als er genoeg aanmeldingen zijn!Belangrijkste informatie op een rij:

wrote
Datum: 20 en 21 maartGames: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source en mogelijk nog Quakelive en Counter-Strike: Pro ModLocatie: WZZRD EnschedeWat: Een weekend vol e-sport, poker toernooien, barbecues en borrelen!Aantal teams: CSS+CS1.6: Minimaal 10, maximaal 16 per game. Max 32 dus.Prijzenpot: € 1.500,- bij 10 deelnemers, € 2.500,- bij 16 deelnemende teams per game. Totaal dus € 5.000,- mogelijk!Tijden: zaterdag van 9:00 tot 00:00 en zondag van 10:00 tot 20:00

Ook is er de mogelijkheid om een overnachting te boeken, een filmpje te kijken en van alles meer. Een waardig e-Sports evenement beloofd het zeker te worden.Nog meer informatie is op de website van: Gamelux te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.