Februari is voor veel mensen de maand van de liefde. Zo met 14 februari voor de deur bereiden ze zich voor op de perfecte dag voor hun geliefde. In het zuiden des lands houden ze zich echter ergens anders mee bezig, namelijk carnaval. Voor de vierders onder ons: Met deze gamer-kostuums maak je zeker de blits!Ken je dat gevoel? Je hebt net die nieuwe game gekocht in de winkel, zit net achter je console met een glas cola en drukt op de aan-knop. Het eerste wat je opvalt zijn de karakters. Ze zien er stoer, schattig, gevaarlijk of misschien wel heldhaftig uit. Je karakters kostuum ziet er daarnaast perfect uit! Kon jij er maar zo uitzien…En dat kun je! Over de gehele wereld zijn er feesten waarbij gekke, leuke en mooie kostuums worden gedragen. Zo ook bij carnaval. Ga je met je vereniging in de optocht lopen? Waarom geen gamer thema? Met deze kostuums maak je in ieder geval altijd indruk! Een selectie van de leukste gamer-kostuums die ik tegenkwam.

Ik denk dat dit kostuum weinig introductie nodig heeft. Het is natuurlijk het mysterieuze pak van Assassins’s Creeds Altair! Voor deze tijd van het jaar is dit kostuum lekker warm en er zitten een aantal zakken in. Je kunt een soortgelijk kostuum hier bestellen voor $345,95 (€244,75). Of neem een kijkje op e-bay met de zoekwoorden ‘Altair Cosplay’.

Of je nu kiest voor Rikku, Yuna of Paine mensen zullen weten dat jij helemaal voor Final Fantasy gaat. Het kostuum is misschien niet erg geschikt voor deze kou, maar niemand kan om je sexy kostuum heen!Deze en andere Final Fantasy kostuums kun je krijgen op bijvoorbeeld Mooncostumes of E-bay. Prijzen verschillen per kostuum.

Goed nieuws voor de prinsessen onder ons die een partner hebben! Hijs jezelf in een prinses Zelda jurk om je vervolgens te laten redden van kwijlende mannen door je vriend in Link kostuum! Als dat niet lief is…Link en Prinses Zelda zijn op Mooncostumes te bestellen. Maar ook via E-bay. Wederom verschillen de prijzen van deze kostuums.

Kasumi uit Dead or Alive zier er misschien schattig en erg kwetsbaar uit, maar wij weten wel beter! Ze hakt elke vervelende man met gemak in de pan. Niet alleen sexy, maar ook gevaarlijk dus.Dit Kasumi kostuum kost $145,95 (€103,25). Natuurlijk is dit kostuum, en kleurvariaties ervan, op E-bay te krijgen.

Hou je meer van horror en griezelige settings? Dan is dit kostuum van Jill Valentine, afkomstig uit Resident Evil, misschien meer iets voor jou. Dit kostuum kost $127,95 (€90,52) op Mooncostumes.

Blijf je tijdens de carnaval liever onbekend en lekker warm? Waarom dan geen Master Chief kostuum van Halo dragen? Misschien wel een beetje aan de dure kant, vooral als je een echt hard harnas wil hebben zoals deze op E-bay worden aangeboden. Toch heb ik een iets goedkopere gevonden van $365,95 (€285,90) op Mooncostumes.

Als je nu denkt: “He tof idee, maar ik heb zoveel geld helemaal niet!”Niet getreurd. Zelf maken is meestal stukken goedkoper, leuker en je weet zeker dat het past! Met een beetje hulp van oma of de buurvrouw kun je al een leuk kostuum in elkaar knutselen. En als je helemaal niet zo creatief bent of geen handige oma hebt, kun je nog altijd een rode trui en tuinbroek uit de kast trekken: “It’s a me! Mario!”Wees niet bang om ons je leukste carnavals kostuums te laten zien!Veel carnaval plezier, Alaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.