Vandaag is tijdens het AppEvent, Nulaz Augmented Reality Premium gratis te downloaden. Deze Premium versie heeft een Augmented Reality View waarmee je de daadwerkelijke positie van personen en plaatsen om je heen kunt zien bovenop de realiteit, door gebruik van de camera.Wellicht klinkt het wat ingewikkeld, maar het valt reuze mee.

wrote
Pak je iPhone en wijs deze in een willekeurig richting. Wil je meer weten over dit vreemde monument? Waar bevinden je vrienden zich? Zijn deze personen Nulaz-gebruikers? Richt je iPhone op ze! Nulaz AR levert je een boel kennis en plezier op en het werkt waar je je ook bevindt, overal ter wereld.Maar dat is nog niet alles. Ben je verdwaald? Nulaz AR leidt je de weg naar je bestemming, altijd de goede kant op. En Nulaz AR adviseert je hoe ver je al bent. Je zal nooit meer te laat komen.

Let wel op dat je een iPhone 3Gs in je bezit moet hebben om gebruik te maken van deze applicatie.De applicatie is te downloaden via: AppEvent. Meer informatie over de makers van de applicatie kan je op hun website vinden: M2Mobi.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.