Voor vandaag is er weer een gratis applicatie voor de iPhone te downloaden, namelijk de iKITT. Wellicht doet de naam je ergens terugdenken aan de stoere pratende auto, KITT?Dat klopt, nu heb je je eigen KITT bij de hand, in je eigen iPhone, die je in je auto mee kunt laten draaien. De applicatie bevat 24 gesproken samples die toegankelijk zijn via drie aparte pagina’s. De iPhone applicatie kan gebruikt worden in de staande en liggende modus.

Mogelijkheden staande modus

wrote
* Geweldig artwork, gebaseerd op het echte dashboard * 24 speciaal gekozen KITT samples met real-time voice equalizer * Voice equalizer is in te zoomen met een dubbel tap * Speel willekeurige samples af met een enkele tap op de voice equalizer * Schud je iPhone of iPod voor Turbo Boost!

Mogelijkheden in liggende modus

wrote
* Authentiek ogend LED scherm en lampjes die je huidige snelheid weergeven (alleen iPhone, GPS vereist) * Snelheid-scherm is in te zoomen met een dubbel tap * LED meters voor hoogte, richting en horizontale nauwkeurigheid

De applicatie iKITT is te downloaden via de website: appevent.iKITT is gemaakt en beschikbaar gesteld door, Thanatist Software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.