Toegegeven, ik ben lid van de Wehkamp en krijg zo nu en dan, of vrij regelmatig nieuwtjes in mijn mailbox. Zo ook een mailtje met daarin hun top 30 beste producten, die ze dan weer in verschillende categorieën hebben ingedeeld. Zo ook de elektronische producten.Zo nieuwsgierig als ik ben, toch even gekeken hoe het met de elektronica staat en dan vooral hoe het met de verkoop van de consoles gesteld is en moet zeggen dat de top drie er zeker leuk uit ziet:

Op nummer 1 staat heel duidelijk en pronkend, Nintendo Wii console Black + Wii Sports Resort. De witte console heeft een tijdelijke zwarte look gekregen en is op het moment van schrijven € 199,00. En op de productpagina staat ook dat je er Wii Sports bij krijgt, dus meteen twee games, alleen maar één set controllers (wii-mote en nunchuck)

Op nummer 2 staat de Sony PlayStation 3 Slim 120 Gb + blu-ray. De console staat op de website, ook op dit moment van schrijven, te koop voor € 279,00. De console bevat één wireless controller en geen games.

Op nummer 3 staat de Nintendo Wii sportspack + Wii Fit Plus met balance board. Deze Nintendo bevat de witte versie, met daarbij de nieuwe game Wii Fit Plus en de sportplank, de balance board. Dit pakket kost op dit moment € 277,00.Een mooie top drie, maar waar is dan de Xbox360 gebleven? Een beetje verder scrollen laat mij zien dat er nog een paar artikelen van Nintendo staan en een crosstrainer tot ik bij het volgende kom…

Op nummer 7 staat Microsoft – Xbox 360 Arcade + de game Banjo Kazooie. Deze set is te koop voor € 149,99 en bevat één wireless controller en de game Banjo Kazooie waar je meteen mee aan de slag kunt. Verder in de lijst staan nog wat elektronische apparaten. Denk dan aan een wasmachine, scheerapparaat, games, sportattributen en nog veel meer. Interesse om de rest van de lijst te bekijken? Ga dan naar de top 30 elektronische producten van Wehkamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.