In Touchmaster 3 word je opnieuw uitgedaagd met verschillende kaart- strategie- actie en puzzelspellen. Word jij de Touch grootmeester?

Als je het spel start kom je in een menu waar je jouw eigen map kan aanmaken met een totaal van 3 mappen. Als je jouw map aanmaakt, kom je in het menu en kan je aan de slag gaan met de verschillende games. Zo kan je kiezen uit kaart- strategie- actie en puzzelspellen. Als je eenmaal een spel gekozen hebt, krijg je een uitleg wat nou precies de bedoeling is en hoe je jouw stylus moet gebruiken, die kan je lezen of overslaan. Sommige games gaan op een tijdbalk en sommige gaan over hoelang je erover doet om de uitdaging compleet te maken. Er zijn ook verschillende levels en die worden naarmate je in het spel vordert steeds moeilijker.
Touchmaster kan je zeker blijven spelen, al is het alleen maar voor als je snel een spelletje wilt spelen thuis of onderweg maar zeker leuk om een poging te wagen om de hoogste score te bemachtigen. Door bepaalde uitdagingen te behalen, krijg je ook Insignes maar wat zeker een motivatie kan zijn is dat je trofeeën kan winnen met je score en daarmee speel je weer nieuwe games vrij. Na elk spel wordt het automatisch opgeslagen samen met je score.
Omdat dit touchmasters derde deel is zou je verwachten dat het niet veel nieuws zal brengen, maar alle spelletjes die deze game bevat, ken ik allemaal niet maar ze zijn heel leuk om te spelen. Zoals ik al eerder schreef, zijn er 3 mappen zodat 3 mensen hun eigen score bijhouden maar als iemand van account 1 de hoogste score behaalt, verschijnt die ook op account 2 en 3 zijn lijsten. De muziek is aardig uit te houden en dan moet je denken aan arcade gerelateerde muziek die constant blijft herhalen. Gelukkig verandert de muziek wel met het verschillende spelletje dat je speelt.
Conclusie:Touchmaster 3 is een hele leuke game om zomaar even te doen of om een middagje te spelen. De variatie die deze game geeft, kan iedereen wel aanspreken want iedereen zal er wel een spelletje in vinden die ze zelf erg leuk zullen vinden. Zelf was ik erg enthousiast om deze game te reviewen en het is me zeker niet tegengevallen. Ik heb er nog een aanvulling bij waar ik mijn tijd aan kan besteden als ik me verveel en helemaal met deze koude dagen komen die korte maar niet vervelende spelletjes goed van pas.Score– Gameplay: 8/10- Fun: 9/10- Levensduur: 8/10- Graphics: 7/10- Geluid: 7/10- Originaliteit: 7/10Totale score: 7.6InformatieNaam: Touchmaster 3Platform: Nintendo Ds & DsiDeveloper: Hijinx StudiosPublisher: Warner Bros. Interactive EntertainmentRelease: NU verkrijgbaarRating: 3+Players: singeplayer, multiplayer via wifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.