101 spelletjes in 1, leuker kan het toch niet? Hier kon je al wat lezen over het spel en voor jullie heb ik de kans gekregen dit spel te reviewen. Lees hier onder wat ik ervan vond.Gelijk als je begint kom je in een vrolijk scherm, een bord om je topscores op te bekijken en in de zijkant een beeldscherm waarmee je kunt beginnen. Als je op het beeldscherm klikt kom je bij een menu waar je weer kunt kiezen uit 3 verschillende speltypen, er zijn in totaal acht tv-stations met elk een ander thema.

Tv-gidsBij dit speltype kan je nieuwe spellen vrijspelen, medailles en prijzen verdienen.Als je voor het eerst begint heb je 3 tv-stations met 2 beschikbare spellen. Elk spelletje heeft een doelscore en als jij die hebt gehaald wordt het volgende spel vrijgespeeld, zodra jij boven die score zit behaal je een medaille. En als je bijna alle spellen van een thema hebt uitgespeeld dan krijg je een nieuwe thema met twee beschikbaar

Snel SpelenAls je voor snel spelen kiest kun je alle spellen spelen die je hebt vrijgespeeld, je verdient voor dit speltypen dan geen medailles of prijzen.MarathonHier kan je tegen je vrienden spelen,je krijgt 5 willekeurige spellen en als ze allemaal zijn gespeeld worden de punten van de spelers geteld en zo wordt een winnaar gekozen.

Elk spelletje heeft zijn eigen besturing als je een spelletje begint krijg je tijdens de laadtijd te zien hoe je de controller vast moet houden. Jammer is dat de laadtijd niet lang genoeg is om te snappen hoe je dus precies je controller vast moet houden. Wat dat opbrengt is een persoon die gek aan het doen is voor de tv in een poging de besturing te snappen, het levert dus ook nog eens leuke momenten op. Ook heeft elk spelletje een soort van eigen moeilijkheidsgraad, er zijn spellen die jongen kinderen kunnen doen maar sommige spellen zullen voor hun veel te moeilijk zijn omdat die te snel gaan. Wat ik dan jammer vindt is dat je niet kunt instellen welke spelletje er langskomen voor welke leeftijd zo vindt ik de spelletjes die voor jongeren kinderen zijn saaier dan spelletjes die wat moeilijker en ingewikkelder zijn.

ConclusieHet is een leuke verzameling van spellen en vooral ideaal als je het met vrienden wilt doen. Ik raad het spel alleen niet aan voor jonge kinderen aangezien sommige spelletjes echt ingewikkeld zijn en het bij elk nieuw spelletje een poosje zoeken is hoe je de controllers moet gebruiken. Het leukst blijft toch wel marathon dat je tegen je vrienden kan strijden, ik heb een hoop gelachen met alle spelletjes die ik heb gespeeld. Me soms ook beetje geïrriteerd omdat ik dan echt niet wist hoe ik de controller moest gebruiken dus dan kwam ik niet vooruit. Als je houd van gezelschap spelletjes dan kan ik 101games in 1 echt aanradenInformatieNaam: 101 games in 1Platform: Wii en Nintendo DSDeveloper: Nordcurrent: Release: Nu verkrijgbaar Rating: 3+Players: singeplayer, multiplayerScore– Gameplay: 7/10– Fun: 7/10– Levensduur: 8/10– Graphics: 7/10– Geluid: 6/10– Originaliteit: 7/10Score volgens reviewer: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.