Langzaam gaan we naar de kerst toe, de kerstvakantie, oud en nieuw en dan is het alweer een nieuwe start voor een nieuw fris jaar. Niet alleen zijn wij gewone mensheid met de feestdagen bezig en het versieren van de kerstboom en/of je huis, ook in verschillende MMO’s zijn ze hier erg druk mee bezig.

Runes of MagicOm de spelers van deze game in de kerstsfeer te krijgen zijn er verschillende evenementen en aanbiedingen rondom de Kerstdagen in de game te vinden. Als het goed is, is het ‘Snowflake Festival’ van start gegaan en zal de wereld er een stuk feestelijker uit zien. Ook zal er feestelijk meubilair en kerstboomzaadjes te vinden zijn. Daarnaast zullen wij heel snel een exclusief item gaan verloten hier op de website!

World of WarcraftIn World of Warcraft is Winter Veil van start gegaan. In WoW duurt het festijn van 15 december 2009 t/m 2 januari 2010. In de grote steden zijn verschillende quests te vinden om achievements te verdienen en ziet de wereld er ook feestelijk uit met de gekleurde lampjes en kerstbomen en meer.

AIONSpelers in de AION wereld kunnen zich vermaken van 16 december 2009 t/m 6 januari 2010 met het Solorius Festival. Alle Deavas worden geëerd voor de diensten die ze hebben geleverd aan de mensheid. Ook in de hoofdsteden zal het duidelijk te zien zijn dat het feest is en zal het mogelijk zijn voor alle Daevas om hun akoestische skills te testen.

Guild WarsNaast het vieren van het evenement Wintersday van 18 december 2009 t/m 4 januari 2010, is er ook nog een ander evenement voor Guild Wars bezitters. Naast verschillende versieringen, Gifts, snoepjes en winters weer is het mogelijk om in het bezit te komen van een Miniatuur IJsbeertje van de Wintersday Chest. Het evenement buiten de game staat in het teken van een mooie screenshot leveren om kans te maken op een Guild Wars 2 Art Book die gesigneerd is bij het art team en ook nog een aantal andere prijzen. Voor meer informatie Guild Wars website.

City of HeroesOok in deze game een Winter Event die van 15 december 2009 t/m 5 januari plaats vindt. Her en der staan wat kerstbomen, maar er is weinig tijd om te feesten! Snaptooth heeft Baby New Year gekidnapped en de inwoners van Paragon City moeten dit natuurlijk ‘even’ oplossen en het opnemen tegen sneeuw beesten. Ook zijn er twee nieuwe badges te verdienen.

Lineage IIVoor de Lineage spelers zijn er twee evenementen gericht op de feestdagen. Als eerste is er van 15 december t/m 29 december 2009 Raising Rudolph. Een stakende rendier? Die zo de kinderen in Aden hun cadeautjes afneemt. Nu moet jij de Kerstman helpen een nieuw rendier te vangen zodat de kinderen op tijd hun cadeautjes kunnen krijgen. Ook is het mogelijk om Rudolph’s Buff te krijgen en een baby rendier op te voeden tot deze groot is. En verschillende Kerstman cadeautjes die je onder andere je wapen enchant geven, een kerst shirt en de speciale kerstboom die je HP/MP bonussen geeft. Het tweede festijn Christmas Event zal plaats vinden van 23 december 2009 t/m 6 januari 2010. Lineage spelers kunnen de rol van de Kerstman innemen. Als je de speciale Rudolph hat in handen krijgt is het mogelijk om een Mount te verdienen die je extra snelheid geeft. Als je als held van Aden de holiday cheer verspreid maak je elke 15 minuten kans op een cadeautje.

Laat het feest maar van start gaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.