Tijdens het gamen wil je graag je vijand aan horen komen, je sim Simlish horen zingen of Commander Shepard horen praten. Niet alleen daaraan moet je headset voldoen, looks en wear tellen natuurlijk ook! Wij mochten voor jullie de Trust GXT10 gamer Headset testen.

LooksTja, hij is zwart… Met een zilveren microfoon die aan de headset vast zit. Verder is er niet veel bijzonders aan op te merken. De hoofdband is aanpasbaar, heel zacht en zit erg lekker. MicrofoonDe microfoon zit wat ver van je vandaan en hier kun je verder niet zo veel aan doen. Je kunt hem omhoog en naar beneden draaien maar niet naar je toe brengen. Het geluid is in elk geval wel goed, en opnemen doet hij ook zonder al te veel ruis te vertonen.

GeluidWat betreft het geluid doet hij wat hij moet doen onder het gamen. Soms klinkt het wel iets hol. De oorkussens zijn wel groot maar niet groot genoeg (of heb ik flaporen?). Geluiden van buiten dringen nog redelijk door, en na een tijdje krijg je toch wel wat last van je oren. De headset heeft een inline volumeregeling.

MeningDe looks vallen wat tegen. Het is jammer dat hij ook maar in 1 kleur komt. Ik vond hem zelf niet echt lekker zitten over mijn oren hoewel de kussens erg zacht zijn. Er zit een erg lang snoer aan en verder doet hij wat hij moet doen. Ook is hij goedkoop en daar kun je dan standaard kwaliteit voor verwachten. Specificaties en informatiePrijs: € 16.30 – € 27.90.Kabelverbinding: 3,5 mm Plug, ook geschikt voor Xbox etc.Luidsprekers: Binaural.Alleen te koop in de kleur zwart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.