Wie of wat zou jij meenemen naar een onbewoond eiland? Daar wilden wij graag antwoord op hebben in de Runes of Magic prijsvraag. We hebben hele leuke reacties gekregen op deze opdracht. Helaas konden we niet iedereen een pakket toezenden, maar we hebben de vier leukste uitgekozen die je hieronder kunt lezen.Het was niet gemakkelijk om een keuze te maken, we hebben met de hele redactie samen de leukste uitgekozen die we belonen met onderstaande pakketten. De antwoorden die de winnaars hebben ingezonden zijn onze favorieten en laten we ook aan jullie lezen:

Pakket 1 gaat naar: ledikant.
wrote
Ik zou een rol beschuit meenemen… Je weet nooit wie er nog aanspoelt!
Pakket 2 gaat naar: mvrr.
wrote
Ik neem een (knappe) botenbouwer/visser/kampvuurbouwer (met andere woorden een kerel) mee naar een onbewoond eiland… Snel een bootje laten maken, terwijl ik zit te eten van de kreeft die hij net voor me gevangen heeft, en als een gek er weer vanaf!! (ben toch meer het stadsmens met 2 linker handen…)
Pakket 3 gaat naar: Raevin.
wrote
Een tweede onderbroek, altijd een schone aan hè!
Pakket 4 gaat naar: jacquelinevv.
wrote
Wie ik mee zou nemen, tsja natuurlijk mijn gezin een beetje geijkt antwoord. Maar eerlijk is eerlijk ik heb 3 zoons. Tja, dat zou natuurlijk problemen veroorzaken en een grote chaos als ze ouder worden. Nou dus zou ik een oproep doen wie heeft 3 dochters in de aanbieding om mee te gaan. Enige nadeel is wel dat ik geen rust heb. Poeh wat een moeilijke keus. Maar goed laten we ervan uitgaan dat het een groot eiland is en met een tray heerlijke rosé moet het uit te houden zijn op mijn kant van het eiland. Groetjes en bedankt weer voor dit moeilijke dilemma.

Wij wensen de winnaars, die inmiddels per mail op de hoogte zijn gesteld, veel plezier met hun pakket! Daarnaast alle deelnemers bedankt voor hun inzendingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.