Er kan bij deze wedstrijd maar één de winnaar zijn. Wij wilden graag verhalen lezen van de inzenders. De zin moest beginnen met Er was eens… jouw toevoeging… en ze leefden nog lang en gelukkig. We hebben een aantal creaties binnen gekregen en hieruit hebben wij de leukste gekozen, die jullie nu ook kunnen lezen.Wat krijgt de winnaar:

t-shirt, een snoepje, 2 foto’s van de game met
handtekeningen erop van de makers.
wrote
Er was eens een female-gamer genaamd Ellocin met een heel armoedig en smoezelig t-shirtje waar ze 24/7 in zat te gamen. Ze speelde haar favoriete game Fairytale Fights en was niet van plan nog van de bank te komen voordat zij deze geweldige game had uitgespeeld. Haar directe omgeving begon echter nogal wat last te krijgen van de penetrante lichaamgeur die zij begon te verspreiden alsmede de hak en zaag geluiden die voortdurend uit de TV kwamen en het daarmee gepaard gaande gekrijs. Op een dag werd haar man hier zo gek van dat hij een laptop onder haar neus douwde met hierop de pagina van haar favoriete website female-gamers.nl. Voor het eerst sinds weken werd Ellocin afgeleid van haar obsessieve drang om Fairytale Fights te spelen. Ze kon een T-shirt winnen van haar favoriete game! Natuurlijk deed zij mee, al was dit natuurlijk even vluchtig, waarna zij weer snel orde op zaken ging stellen in Fairytale Fights. Maar wat schetste haar verbazing…..Ze won! Het T-shirt zat haar als gegoten en haar familie was verlost van de ondragelijke stank. Bovendien ging ze nu ook af en toe naar buiten om haar nieuwste aanwinst te showen. Waar Ellocin ging, ging haar Fairytale shirt en ze leefden nog lang en moordlustig…..uuhhhh gelukkig!

Dit verhaal is ingezonden door Ellocin en wij van de redactie vonden dit de leukste inzending. Ellocin is inmiddels per mail op de hoogte gebracht.Veel plezier met je pakket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.