De eerste uitbreiding van The Sims 3, Wereld Avonturen ligt bijna nog vers in de winkels en er is al een nieuw accessoires pakket aangekondigd. Het lijkt wel of er een nieuwe melkkoe is gekomen…

Voor bekende Sims gebruikers zijn de uitbreidingspakketten geen onbekende aanvulling aan je Sims game. Ook deze gaan als warme broodjes over de toonbank en nu blijkt het dat ze voor The Sims 3 deze succesformule ook weer hebben opgesnord.In The Sims 3 Luxe Accessoires kan jij je huizen van je Sims transformeren. Je hebt verschillende stijlen om je huis in te richten, denk dan aan een strakke, tijdloze loft of gooi je Sims huizen vol met stijlvolle meubels, must –have elektronica of steek ze in een nieuwe outfit.

wrote
• Voeg een strakke, hoogwaardige look aan de slaapkamer, woonkamer, badkamer of het kantoor van je Sim toe.• Upgrade de garderobe van je Sims met moderne accessoires, perfect gesneden pakken en stijlvolle buitenkleding.• Verander de huizen van je Sims in vooruitstrevende ruimtes met moderne meubels, prachtige kunst en moderne ontwerpen.• Geef je Sims handige elektronica, zoals high-tech ultraplatte televisies, spelcomputers, stereo-installaties en meer. • Dit pakket bevat drie felbegeerde voorwerpen uit de games De Sims en De Sims 2, als speciaal cadeautje voor het tienjarig bestaan van De Sims: het hartvormige vibrerende bed, de elektrische gitaar en het aquarium.

Als we terugkijken naar de uitbreidingen van The Sims 2, dan verscheen er elk half jaar een grote uitbreiding en tussendoor nog eens de accessoires pakketten. Wellicht gaat het er op lijken dat er elk kwartaal een nieuwe Sims toevoeging in de winkels zal liggen. Wat dan zou betekenen dat we dit exemplaar ergens in februari op kunnen halen. We houden het voor je in de gaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.