Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen is de goed heilig man weer in het land. Bijna een hele maand brengt hij kadootjes rond voor jong en oud. Maar wat wil een echte gamer-chick nou in d’r schoen vinden? Ik ging op zoek naar de 5 leukste presentjes onder de €5!

Een van de eerste dingen die ik op mijn zoektocht tegenkwam was deze leuke sleutelhoes. In de vorm van de spookjes uit PacMan en verkrijgbaar in 4 kleuren. Op deze manier hoef je niet meer uren te zoeken in je sleutelbos naar die ene sleutel van de voordeur. Te bestellen via Strapya voor $4.04 (€2,70).

Deze Mario paddestoel lijkt op het eerste gezicht een gewone sleutelhanger, maar dat is het niet! Aan de achterkant zit namelijk een gleuf waar je eventueel geld of andere geheime dingen in kunt opbergen. Te bestellen via DealExtreme voor $1.89 (€1,26).

Voor wat extra gezelschap naast je monitor is dit biggetje ideaal. Door middel van licht begint hij op en neer te schommelen, geen batterijen nodig dus! Naast dat het beestje roze is, is hij ook nog eens onwijs schattig! Uren kijkplezier dus.Te bestellen via DealExtreme voor $4.38 (€2,92).

Ik denk dat deze mannen geen introductie nodig hebben. Het zijn uiteraard Mario en Luigi, klaar om je sleutelbos of tas op te fleuren. Het mogen dan wel stoere mannen zijn, ze zijn meer dan handig voor ons ijdele vrouwen: Als je namelijk het gezichtje van de mannen opzij duwt, verschijnt een klein spiegeltje!Te bestellen via DealExtreme voor $2.85 (€1,90).

Christina is vast en zeker niet de enige dame die regelmatig tijdens het Wii-en met d’r hand tegen iets aanbotst. Minder leuk voor je hand, maar ook voor je Wii controller! Deze siliconen roze hoesjes voor je controllers zijn geen overbodige luxe. Nu alleen nog iets voor onze handen. . .Te bestellen via DealExtreme voor $1.99 (€1,33).

Wij van Female Gamers hopen dat we Sinterklaas nu op een paar goede ideeën hebben gebracht zodat onze leden dit binnenkort in hun schoen kunnen vinden. Daarnaast wensen we iedereen alvast een fijne Sinterklaas toe (en, niet te gretig met de kruidnoten hè?).

@Sinterklaas: De genoemde websites zijn overigens voor de volle 100% te vertrouwen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.