Heb jij altijd al eens in de schoenen willen staan van een echte schatzoeker? Dan is dit je kans! Castiel heeft de game Uncharted 2 gespeeld en heeft voor jullie uitgetypt of deze game nu een echte musthave is! Lees snel verder om alles te weten te komen over Uncharted voor de Playstation 3.VerhaalDeze game bevat een stuk geschiedenis. Het verhaal begint bij Francis Drake. Francis is de vader van Nathan Drake. Francis is schatzoeker. Na zijn overlijden vind Nathan een vierjaar oude clue in de doodskist van zijn vader. Samen met een goede vriend Sylly en een journaliste genaamd Elena Fisher gaat hij naar een onbewoond eiland dat ligt in de Stille Oceaan. Waarnaar ze zoek zijn? De schat van El Dorado. Helaas voor dit gezelschap zijn ze niet de enige die op zoek zijn naar de schat huursoldaten proberen deze schat ook te vinden. Er is alleen een grote vraag. Bestaat de schat wel?

ActieGelukkig is Nathan niet zomaar iemand. Nathan kan erg goed overweg met wapens, heeft onwijs gave moves en kan ook nog eens erg goed klimmen en springen. Een hand tot handgevecht is dan ook zeker te doen voor hem. Maar ook is hij vertrouwd met zijn handgun en grotere geweren hij is van alle markten thuis. Er komen ak 47’s voorbij, uzi’s, desert eagle’s mini shotguns, magnums en nog veel meer wapens. Nathan klimt en klautert erop los in de game. Wat de nodige spannende momenten met zich meebrengt. Dit geld voor de hele game. Er komen momenten voorbij waarbij je op het puntje van je stoel zit te gamen! Ze hebben het wel op Nathan gemunt hij moet dan ook regelmatig rennen voor zijn leven voor helikopters en de huursoldaten. Wat ook leuk is zijn de toegevoegde puzzels aan deze game. Voor zover ons bekend zijn ze niet ontzettend moeilijk maar is het een leuke toevoeging aan de game.

PersonagesEr word gezegd dat je deel 1 eerst gespeeld moet hebben. De game gaat niet in op het vorige deel dus om het verhaal te begrijpen hoef je niet het eerste deel te spelen. Wel zul je sommige personages niet herkennen en de relatie tussen Nathan en een vrouw. Maar naarmate de game verder gaat zal dit duidelijk worden.

MultiplayerDeze game heeft niet alleen een singleplayer maar ook ee multiplayer. De eerste aantekening van Mitch is dan ook dat deze de moeite waard is. Je kunt verschillende modes spelen. Deathmatch team, Deathmatch co-ob objectives en verschillende andere. De genoemde zijn de 2 die het meest gespeeld worden. Bij Deathmatch Co-Op objectives speel je in sommige gebieden van de single player modes. Maar dit doe je niet alleen. Samen met 2 andere moet je samenwerken. Jullie doel is een groot aantal Bad Guys uitschakelen.

Team Deathmatsch is ook een leuke vorm van multiplayer. Je hebt hier verschillende doelen zoals gebieden bewaken of overnemen. De multiplayer modes zal door de verschillende levels niet snel saai worden. Ook via Playstation 3 online werkt de game erg goed. GrafischDe game ziet er erg goed uit op de Playstation 3. Soms lijkt het alsof je een film aan het kijken. De game is goed in elkaar gezet. De omgeving is erg mooi uitgewerkt en details zijn ook goed verwerkt in de game.

MeningUncharted 2 is een Must Buy game. Door de goede Single Player Campaign zit je zo vaak op het puntje van je stoel omdat de game zo spannend is. Ook is de game mooi op te zien en er is een goede replay waarde. Zo kun je genoeg schatten vinden en spullen, cheats, guns en kostuums unlocken. Daarbij is er ook nog een gave multiplayer aan de game toegevoegd. Hier en daar zijn wel wat schoonheidsfoutjes te vinden maar dat maakt de game er niet minder om!

Score– Gameplay: 9/10 – Fun: 9/10- Levensduur: 8/9- Graphics: 9/10- Geluid: 8/9- Orginaliteit: 8/9Totaal score volgens reviewer: 9,5Informatie:Uitgever: SonyPlatform: Playstation 3Richtprijs: €69,99

Met dank aan Castiel voor deze review.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.